MUDr. Jan Veverka

Ambulantní otorinolaryngologie
Senovážné nám. 2, České Budějovice

Přiblížit mapu

Umístění: Ambulantní otorinolaryngologie

Pan doktor je určitě odborník a byla jsem s ním spokojená jen do chvíle, než mi začal vnucovat operaci, o které jsem věděla že ji nepotřebuji a po ošetření ORL specialistou v HK a Praze mi bylo potvrzeno, že navrhnutý zákrok opravdu nepotřebuji. Navíc při vyšetření rhinoskopem lokálně neumrtví vyšetřovanou oblast a vyšetření je poté velmi bolestivé.

Dr. Veverka je velice zkušený doktor a profesionál. Dle mého názoru je velice dobře erudovaný, rozhodný a ví si rady prakticky v každé situaci. Velice si jej vážím za jeho profesionální a lidský přístup.

T

Výborný lékař s odborným a přitom lidským přístupem k pacientovi.Odborník na svém místě,dávám všem za
vzor.Rozhodně nic nebere na lehkou váhu a problém pacienta s velkou trpělivostí,vstřícností a ochotou
vyčerpáním všech možností řešení ke spokojenosti pacienta."Pane doktore patří Vám velký dík."Všem pacientům Vás doporučuji a přeji nám všem více takových lékařů.

Děkuji Vám Pane Doktore za ošetření mé dcery 15.3.2012. Dcera je v pořádku a na ucho už si nestěžuje. Váš přístup k pacientům by se měl vyučovat na školách.

15.3.2012 8:30 jsem s dcerou(7let) chtěl navštívit "lékařku" Bočkayovou. (důvod byl prostý: 14.3. večer jsem byl s dcerou na pohotovosti se zánětem stř. ucha. Byla nám doporučena kontrola na ORL druhý den a na dětském ORL byla dovolená)
Do ordinace jsem se vůbec nedostal, vyhodila nás hned sestra! Nejsou dětské ORL a vůbec je nezajímá, že na dětském je dovolená. Díky Bohu za tuto "ochotu" protože bych nenavštívil Pana DOKTORA!!! Veverku kterého mohu všem jen doporučit! Připadal jsem si u něho jako v jiném světě.
Paní "doktorko" Bočkayová děkuji Vám za tuto lekci. Můžete si být jistá, že Vás všude chválím a doporučuji. Až zase bude probíhat "Děkujeme, odcházíme" tak se prosím zbalte jako první.

Příjemný lékař

Výborný lékař s nadstandardním přístupem k pacientům. Nesetkala jsem se s vstřícnějším a ochotnějším lékařem. Rozhodně nic nebere na lehkou váhu. Léčí moje 2 děti a k jeho léčbě nemám žádné výhrady. Rozhodně můžu jen doporučit!!!

Jak jsem dnes zjistil, pan doktor je zřejmě dobrý lékař pouze v případě, že jej nepotřebujete. Když jej telefonicky kontaktovala moje lékařka, která má ordinaci jen o patro níž, že nutně potřebuje, aby mě vyšetřil, z důvodu AKUTNÍHO stavu který vyžaduje specialistu z oblasti ORL, tak ač jsem u pana doktora veden jako jeho pacient a v tu dobu ordinoval, odpověď zněla, že by mě vyšetřit nemohl. Nic nepomohlo přesvědčování paní doktorky podpořené nálezy laboratoře a RTG. S tak arogantním jednáním jsem se dlouho nesetkal, prostě paní doktorku odpálkoval, ať mě pošle někam jinam a já jen sledoval její vztek a bezmoc.

Nutno podotknout, že když jsem poslední roky k panu doktorovi zavítal, nikdy nic nezjistil, antibiotika střelil vždy od oka a zřejmě díky tomu jsem dnes tam,kde jsem a mohu jen doufat, že mě jinde dají dohromady.

neznám slabšího ORL lékaře v Českých Budějovicích.Nerozhodný, rozesílá pacienty po všech odbornících.Sám nic nevyřeší. Mám s ním velmi špatné zkušenosti.

Ve svém oboru je vážně jednička. Pan BP... Se panu doktorovi asi úplatek pokusil dát, když tak jednoznačně tvrdí, že je bere. Posílání pacientů na jiná vyšetření, které nelzou udělat v ordinaci je asi normální.. Myslím, že pan BP nebo paní Věra K, by měli jít dělat medicínu a obor ORL, aby mohli ukázat, jak se to dělá...

S panem doktorem mám jen dobré zkušenosti. Problémy se snaží léčit a nic "nehází jen tak za hlavu". Posílá na vyšetření, které jsou třeba a které není možné udělat v ordinaci. Tak to dělají i jiní lékaři. Jsem s ním velice spokojena a vřele ho doporučuji.