Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
Pan doktor Vedral, je opravdu skveli alergolog a mne velmi pomohl!!!! Vsem pana doktora mohu vrele doporucit!!!! Martina B.
pan doktor nás vzal i přesto, že jsem přišla se 4letým synem a on není specializován na dětskou alergologii. Nicméně v akutním stadiu se nás ujal a nasadil zatím fungující léčbu. Samozřejmě bylo uprostřed sezony, přesto jsme byli v den zavolání přijati a vyšetřeni. To by asi jinde člověk nedocílil... Na druhou stranu sestřička určitě vstřícná nebyla, ale čekání bylo přijatelné - cca 0,5 hod. Takže ve výsledku určitě mohu doporučit. Uvidíme, jak budeme alergii s astmatem zvládat dál a zda nebude třeba přecejen vyhledat odborníka na dětské alergie a imunitu.
Nechci psát, že se do této ordinace těším. Lepší je, když člověk nemá žádné zdravotní problémy a nemusí chodit po doktorech. Ale u dr. Vedrala se mi líbí jeho lidský přístup k nám pacientům a snaha lidem opravdu pomoci. Člověk tady nemá pocit, že je ,,jen další kus" který vstoupil do ordinace a něco potřebuje.Navíc bezvadná a velmi příjemná sestřička. Čekací doba minimální. Kéž by takových zdravotnických pracovišť bylo více.
db
velmi dobrý a vždy mě rád vidí i s pejskem a sestřička taky
Zdena
Po léčbě Panem doktorem se mi úplně ulevilo od alergické rýmy. Jsem ráda, že se mi zase dobře dýchá. Oceňuji vstřícný přístup a poskytnutí dostatku informací o mé nemoci.
Jul
Velmi dobrý alergolog. Vstřícný přístup, rychlé a praktické řešení problému, super komunikace, bez dlouhého čekání. Všem mohu jen doporučit.
Roman Vinš
Lečím se s rozsáhlou alergií, pravidelně docházím na injekce. Pan doktror, včetně sestry je velmi ochotný, komunakativní, vždy dojde k diskuzi a k podrobnému rozboru diagnózy. Jsem velmni spokojen.
Martina
Připojuji se, velice dobrý lékař. Pomůže, vysvětlí, navrhne, prodiskutuje. Čekání jen v sezóně a to minimální.
Petr Adášek
Měl jsem několik let problémi z dýcháním jsem astmatik,stále jsem jezdil na kapačky potom jsem šel k panu doktorovy a on mi změnil léčbu takže dnes už beru jen preventivní léky a jemi fajn zato mu moc děkuji
LK
Velmi dobrý lékař s lidským přístupem, žádné čekací lhůty. Když jsem byla těhotná, věnoval mi maximální péči, abych zvládala svou alergii a přitom neohrozila miminko.