Poliklinika Revoluční
Revoluční 19, Praha

Zobrazit ostatní profily internistů v okolí

F

Pan doktor velmi vstřícný a ochotný. Nelze nic vytknout. Franci

Umístění: Poliklinika Revoluční Jiný

Bohužel má zkušenost byla velmi špatná. Byla jsem u pana doktora dvakrát na sono žil kvůli podezření z trombózy. Týden po druhém vyšetření, při němž se na mě tvářil jak na simulanta a řekl, že tam nic není, mi byla trombóza objevena!!! Toto je život ohrožující stav a jeho zanedbání a zlehčování může mít nedozírné nasledky. Vzhledem k tomu, že jsem prý neriziková, protože nekouřím atd. (na minulost se ovšem pan doktor neptal), tak ani trombóza nehrozí. Když mi ji pak našli, vyšetření probíhalo úplně jinak, velice pečlivě, milimetr po milimetru, a ne stylem rychle přejet obě nohy, hlavně ať už je prostor na další pacienty.
Nerada dávám negativní hodnocení, ale tento lékař mi připadá nebezpečný.

Umístění: Poliklinika Revoluční Jiný

Naprostá spokojenost s přístupem pana doktora. Vše vysvětlí, je pečlivý a důkladný. Vyšetření proběhlo za pár minut.

E
Umístění: Poliklinika Revoluční Jiný

Rychle, stručně, ale přesto efektivně, pečlivě a s nadhledem. Příjemný člověk, kvalitní lékař ochotný vysvětlit pacientovi, co se děje. Víc takových doktorů, prosím.

Umístění: Poliklinika Revoluční Jiný

Velmi příjemný lidský, empatický lékař. Jeho přístup vyléčí ale i potěší dušičku. V dnešní době hodně potřebné a za to mu moc děkuji.

Umístění: Poliklinika Revoluční Jiný

Naprostá profesionalita, bez objednávání , bez dlouhých dob stravených v čekárně, pokud na internu tak jedině MUDr. Jan Večeř !!!!

Umístění: Poliklinika Revoluční

Potěšila mě ochota a profesionalita pana doktora, žádné dlouhé čekání.
Doporučuji, není to samozřejmost.

Absolutní spokojenost s panem doktorem. Velmi sympatický a milý, vřele doporučuji. Byla jsem na EKG a za pár minut jsem byla venku :)

B

Pan doktor Večeř je skutečně skvělý, jeho lidský a precizní přístup mě velmi mile překvapil, více takových pozitivně naladěných a příjemných lidí do našeho zdravotnictví.

C

Vynikající lékař. Měla jsem chřipku s pomocí 2 ATB ji léčila má praktická lékařka, chřipka přešla v kašel a přisly nepříjemné bolesti hrudníku. Po 14cti dnech jsem si sama našla plicní lékařku, která mi dala další dvoje ATB a situaci posléze vyhodnotila jako chronickou bronchitidu. Čtvrtý týden - velké bolesti na hrudi neustávaly, sílily nepříjemné pocity pod žebry. V pátek ve čtyři hodiny odpoledne jsem hledala, kdo by mi pomohl. Našla jsem MUDr Večeře, za hodinu jsem byla u doktora v ordinaci. Vyloučil vše ostatní, poslal mne kvůli bolestem na chirurgii a k jiné plicné lékařce, že se mu plíce nezdají. Okamžitě mi napsal žádanku na základní krevní testy a divil se, že za předchozí měsíc léčby žádná z předchozích doktorek krev nechtěla. Doporučená plicní lékařka našla atypický zápal plic. Co mne velmi překvapilo bylo, že mi pan doktor volal v sobotu ráno, jak jsem dopadla s bolesmi na chirurgii, protože jsme se v ordinaci minuli a on neměl zpětnou vazbu. Děkuji za takovýto pečlivý přístup !