Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Táň D.
Pana doktora Valentu nedoporučuji.
Léčil mi koleno více než rok se svou oblíbenou diagnózou "zánět sedacího nervu",napíchal mi celkem asi 6 injekcí,které nikdy nepomáhají.
Přešla jsem k jinému ortopedovi,který se moc divil diagnóze,kterou diagnostikoval mudr.Valenta
J.M.
V červnu 2021 jsem špatně došlápla na pravou nohu, v chodidle mi ruplo a již jsem se pro bolest a velký otok, na nohu nemohla postavit. Pan doktor mi sáhnutím na bok a nad kolenní jamku, diagnostikoval zánět sedacího nervu. Dostala jsem injekci do hýždě a do chodidla, neměla jsem moc sedět a stahovat si chodidlo také ne. Tato léčba bez úspěchu pokračovala až do konce srpna, noha stále s velkým otokem a bolavá. Na mou důraznou žádost, mne pan doktor poslal na magnetickou rezonanci, která ukázala, že v chodidle byla zlomená kůstka, která jeho léčbou křivě srostla a já mám následky se kterými se budu potýkat už celý život. Na rehabilitaci jsem chodila až do března letošního roku. Všude po mě chtěli nějakou zprávu o léčbě od pana doktora, žádnou zprávu jsem ani po žádance ošetřujícího lékaře nevymohla. Jen výsměch, že mi bude léčit nohu praktik. Pan doktor je tak přesvědčený o své diagnóze, že nepotřebuje rentgen, ani jiné diagnostické zobrazovací metody....Pokud chcete být zdraví a bez bolesti, jděte radši k jinému lékaři.
MP
Perfektni diagnostika i lecba ramene, od doby osetreni (cca 3 roky) tento puvodne dlouhodoby problem uplne zmizel.
Je videt dlouholeta zkusenost a praxe, korektni a vecne jednani je take na vysoke urovni. Za me naprosta spokojenost.
Karolína
Pan doktor mi operoval koleno-utrzeny meniskus. Po půl roce stále koleno není v pořádku, bolí, oteka a ani na rehabilitaci si nevědí rady co s tím. Tohle již byla nekolikata operace, ale zatím nejhorší. Předtím operoval někdo jiný a super. Jedna zkušenost na doporučení už nikdy vice
A.T.
Bohužel jsem musel v Praze navštívit několik ortopedů, ale MUDr. Valenta jednoznačně nejlepší ve všech ohledech.
M.Z.
Pan asistent Valenta mě již operoval obě kolena a nikomu jinému bych se do rukou nesvěřil. Plastika křížáků naprosto perfektní a na rozdíl od jiných, kteří po třech měsících stále pajdají, já už běhal jako čamrda.
D. M.
Výborný odborník a takisto človek. Odporúčam. Pricestovala som za ním po odporúčaní zo Slovenska. Som 3 týždne po operácii meniskov a chondroplastike. Po 8 dňoch bez barli a dnes už normálna chôdza s minimálnymi obmedzeniami.
Irena
MUDr. Valenta je skvělý lékař. Poprvé jsem no navštívila v ordinaci s lupavými palci. Neprve zkusil obstřiky, ale vhledem k tomu že úleva od bolesti byla pouze na cca tři měsíce, rozhodl se pro operaci. Ta proběhla bez problémů a palce jsou v pořádku. Letos jsem se na něj obrátila opět. Tři lupavé prsty-prostředníček a oba prsteníčky. Už jsem do ordinace šla s tím že půjdu rovnou na operaco. Po sdělení lékaře že tyto prsty dobře reagují na obstřik (na rozdíl od palců) jsem souhlasila s obstřikem. Po týdnu se bolest zmírnila a do 14.dnů mi prsty fungují "jako nové". Vřele doporučuji
therocketbitch
Pan Valenta je lekářský mág :) Měl jsem poškození ramene nevím přesně jaké ale tento člověk mi zajistil abych dále sportoval a to v plném rozsahu žádný šlágr .. salta,vruty,kopy jelikož se věnuji extrémnímu bojovému umění...To nemluvím o tom když mě tento člověk navštívil o půlnoci na pokoji a ptal se mě jak mi je :)))..BIG UP ....
Dominika U.
Pan doktor mne necelé dva týdny zpět operoval (meniskus) v Neratovicích a ještě jednou musím říci velké Děkuji. Vše proběhlo v pořádku, a již po deseti dnech jsem odložila berle a dnes, přesně 13. den po operaci chodím bez problémů. Mohu jedině doporučit.
Dominika U.
Upravit nebo spravovat profilOrtopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Ortopedové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze