MUDr. Jan Vágner

Kontaktní údaje

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Ošetřoval mne po operacích ještě v Ostrově. Díky jeho přátelskému a vstřícnému chování jsem se tam cítil o moc lépe. Tímto mu i děkuji D. Z.

Má toho moc, nevěnuje se pacientům jak má.

velmi dobrá skušenost s tímto lékařem. operoval mě maximální spokojenost

S takovým doktorem jsem se ještě nesetkala. Co se týká objednání je úplně zcestné, protože když se člověk objedná tak jde sice do ordinace hned, Ale v ordinaci čeká tak půl hodiny než doktor přijde z vedlejší ordinace. Vypadá to tam potom jako na Václaváku. problém s kterym ste za ním přišly ten vůbec neřeší..Vyšetřuje Vás úplně na nco jinýho. Ve finále začne probírat Váš osobní život a mít povýšené a arogantní prupovídky. Absolutně nedoporučuji.

Je výborným lékařem, odborníkem. Spolehlivý, má výborný přístup k lidem a jejich problémům. Jsem s výsledkem zákroku (koleno) velmi spokojen.

Doporučuji. Je to odborník na místě,Štefan

Děkujeme za nejlepší péči

odborník na svém místě super

Mám mnoho zkušeností s ortopedií ale přístup a posleze i praktická zkušenost s operačním výkonem od pana doktora mne nadchly. Děkuji mu na tisíckrát.

MUDr. Vágner mě již dvakrát operoval. Operace bez komplikací, skvělý přístup k pacientům, na dotaz vždy vše vysvětlí a to takovým způsobem aby tomu člověk rozuměl. Mohu každému vřele doporučit.