Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
M.M.
Moje první zkušenost u urologa. Pán doktor nekomunikuje, neposlouchá, chová se nepříjemně. Zacházení s pacientem absolutně příšerný.
N.
Málo komunikuje s pacientem, ale snaží se pomoci a jeho léčba je účinná. V tomhle ohledu mohu doporučit.
M.M
Přístup k pacientovi příšerný. Komunikace žádná a měl by změnit svůj přístup k pacientům. Takhle se profesionální lékař nechová.
Kindl
No, u pana doktora jsem byl na cystoskopii. Jeho vyšetření byl akrobatický výkon. Nejen že jsem si mysle že mi chce urvat penis a takovou bolest jsem nezažil a to jsem těchto vyšetření prodělal několik.... Nejhorší na tom bylo že po třech dnech vyšetření mne vezli do nemocnice se 40ti stupňovými teplotami a zánětem močových cest. Museli mi zavést katetr a nebylo to zrovna příjemné.... Skvělý lékař!!!!
Byl jsem u něj dvakrát a vše v pohodě,že moc nemluví,každej jsme nějakej.Co se týče toho 1,5 letého kluka,tak nevím jak bych se zachoval,asi bych ho okamžitě vzal a šel jinam.Pokud mě někdo odsekne tak odseknu taky a dám najevo že takhle by se asi chovat neměl.
Je dobrej a Vy co tu melete stim 1,5 ročním synem že mu přetatahoval předkožku tak udelal dobře inak by mu to srostlo a pak by stim měl v v pubertě problemy vim z vlastní skušenosti to ze ste se nekde docetl ze je to nebezpecne ano je pokud se to necha čim driv se to udela tim lip! v 17 by se ti trapil akorat
Dobrý doktor,příjemná sestra,práce má spád i když frekvence pacientů je velká
alca
Mnoho let bezproblémový kontakt s lékařem i sestrou, navštěvuje jej celá naše mrodina i naši známí- lepší mlčenlivý odborník než ukecaný břídil
Mirek
Nedoporučuji. Velmi špatný přístup k pacientům. Vyšetření vypadá, jako by jste ho obtěžovali. Co se týká odbornosti: pokud nemáte zrovna tu diagnózu, kterou on určí, tak vám nevyléčí.
Mirek
Nedoporučuji, přístup k pacientům otřesný, vyšetření vypadá jako by jste ho obtěžovali.
Pokud zrovna nemáte tu nemoc, kterou určí on, nemáte šanci se u něj vyléčit.