Bc. Jan Tomíček

Fyzioterapeut Více

Kontaktní údaje

Jsem celoživotním sportovcem. Baví mě pohyb a práce s tělem. Studiem fyzioterapie na Fakultě Biomedicínského inženýrství jsem hlouběji porozuměl pohybu a jeho vlivu na lidské tělo. Od dětství jsem aktivně trávil čas u skalního lezení, které jsem v posledních letech částečně vyměnil na silniční cyklistiku a kickbox.

V rámci studia jsem absolvoval několikaměsíční stáže v Rehabilitačním ústavu Kladruby a RÚ Chuchelná, kde jsou v rámci následné péče soustředěni pacienti po těch nejtěžších traumatech (autonehody, pády..).

Nyní se pátým rokem věnuji ambulantním pacientům se zcela běžným typem bolestí/obtíží pohybového aparátu se kterými jste se jistě vy nebo někdo ve vašem okolí setkal.

V rámci terapií často aplikuji poznatky vývojové kineziologie sjednocené do evidence-based metody ACT již jsem certifikovaným terapeutem. Tuto metodu a její poznatky sám perfektně ovládám a nejen díky tomu jsem velmi dobrý učitel. Tato metoda dále rozvíjí poznatky R. Brunkow, podobně jako například Vojtova metoda a která platí za základní kameny celé fyzioterapie.

Neposlední řadě v tomto školním roce působím jako externí vyučující studentů fyzioterapie na FTVS.
  • fyzioterapeut

Fyzioceska
Praha 6, Praha 6, Praha

Bezpečnostní opatření v této ordinaci

Zobrazit

Přijímám: dospělí

Funkční trénink • 1 200 Kč

Fyzioterapie • 1 200 Kč

Manuální terapie • 1 200 Kč

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

Konzultace online

900 Kč

Cvičení

Diagnostické testy

Funkční trénink

Fyzioterapie

+1 služba

Jak fungují ceny?

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Bc. Jan Tomíček? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor