Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Terkanazir
Nejlepší dětský lékař jakého znám. Mohu jen doporučit.
Terka
Nejlepší dětský lékař. Je velice pečlivý a milí k dětem. Nikdy nic nezanedbal. Naše rodina ho navštěvuje snad po tři generace a doufám že ještě dlouho bude ????
Monika Svačinová
K pani dr. Tomanovi chodil můj manžel a chodí i oba synové. Jeho profesionální přístup k dětem, zbytečně ihned nenutí ATB, vyžaduje kompletní vyšetření. Za nám TOP lékař a doufám, že bude ještě dlouhá téta ordinovat. Svačinovi
rodiče 2 dětí
Milý a ochotný pediatr, dokud si nepřejete řešit některé záležitosti alternativně... Pak umí i on být velmi nepříjemný.
Velmi profesionální přístup
Charizmatický a ciltlivý lékař :-)
Pan doktor Toman je velmi charismatický lékař, který je vždy když k němu příjdeme se synem skvěle naladěný....než vejdeme do ordinace sestřička mu přinese naši kartu, takže okamžitě ví kam nás má zařadit, paměť na lidi má úžasnou. Jeho péče je profesionální a dokáže...(jakožto málokdo)přiznat i chybu.
Jsme s ním velice spokojeni a vřele doporučuji! Jana Vélová
MUDr Toman je ten nejlepší pediatr, kterého jsem kdy poznal. Laskavý,velice trpělivý s výborným přístupem k dětem.I po odstěhování nám vyšetřil dceru, aniž by k němu ještě patřila. Klobouk dolů!!
Pan doktor Toman nikdy nic nezanedbal, je starostlivý a nenechá nic náhodě.
dragounová
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Mladé Boleslavi
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Mladé Boleslavi
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Mladé Boleslavi