MUDr. Jan Tomaier

Přiblížit mapu
Ordinace PL pro dospělé
Nerudova 686, Kralupy nad Vltavou

Přiblížit mapu

Tento lékař dost postrádá zájem o pacienta. Zásadně nedělá rozbory a hned nasadí antibiotika aniž by se přesvědčil jestli je infekce virová nebo bakteriální. Pak člověk má oslabenou imunitu a chytne to znova.

Výborný lékař, mohu se něho jako odborníka spolehnout. Jsem nad míru spokojen.

Musím přiznat,že horšího doktora jsem v životě nepotkal.Absolutně bez zájmu o pacienta,hlavu upřenou do počítače.Opravdu jediná výhoda byla,že se u něj v čekárně nečeká.Ale nedivím se.Já už tam příště také nebudu....

je v pohode ,vstricny a myslim,ze nic duleziteho nezanedbava-I sestricka je fajn a jak bylo zmineno ,hlavne bez cekani,coz je primo k nezaplaceni.

Nemohu souhlasit s hodnocením ze 3.2.2010. Mně naopak antibiotika hned nepředepsal a pak jsem musela mít dvoje, abych se vůbec uzdravila. Standardní vyšetření dělá vždy (pohled do krku, poslech stetoskopem). Výhodou je, že sdělíte, co vás trápí, což si vyposlechne, zapíše a rozhodne o léčbě. Žádné další protahování, či telefonování. Jsem u něj vždy rychle vyřízená. Nemusím čekat žádné dlouhé fronty, jako např. u doktora Herbera od naproti z ordinace. Což považuji za velkou výhodu. Tudíž ani při kontrole v době uzdravení nemusím nijak dlouho čekat v čekárně, abych se znovu nakazila od příchozích nemocných, jako to bylo v případě ordinace již zmíněného MUDr. Herbera.