Honza Pánek
Potřeboval jsem vytrhnout bolavý zub a jako správný chlap jsem se bál. Pan doktor mě během 5 minut zbavil zubu i problémů. Naprosto bezbolestně. Takže teď vlastně může za to, že jsem se zase klidně najedl.
Děkuju, pane doktore.
venda.krajsky
Mohu na něho pět jenom samé chvály. Příjemný, ochotný, uklidňující, dobře odvádí svou práci. Kéž by byli takoví všichni lékaři (ale i lidé), bylo by hned lepší na světě. Tímto mu děkuji a děkuji též svým známým, že mě k němu doporučili. Chodím k němu cca 14 let.
Velmi příjemný člověk, odvádí kvalitní práci
Nejlepší zubní lékař, které jsem kdy měla. Vysvětlí, uklidňuje, krásný přístup má i k dětem. Chodím k němu s šestiletou dcerou na prohlídky od 1,5 roku, v 6 letech jí poprvé vrtal zoubek a malá "ani necekla", pan doktor ji neustále chválil,jak výborně spolupracuje, jak je šikovná a ona byla na sebe pyšná a rozhodně se nebojí další návštěvy tak, jako jsem se odmala bála já, když neurvalá lékařka v mých 7 letech mě zrasovala a vyděsila tak, že jsem se celá léta k zubaři bála. Pan doktor Švorc je prostě vynikající. A pochvalu na něho slýchám i v čekárně jeho ordinace.
Nejlepší ze všech.
Jsem rád, že existují takoví zubaři, jako je pan Švorc. Škoda jen, že jich není víc. Chodíme k němu celá rodina i příbuzní a všichni se shodujeme na tom, že je vynikající!
Pana doktora vřele doporučuji, vstřícné a profesionální jednání,výborně odvedená práce. Až doposud jsem se zubařů odmalička bála,teprve tady jsem zjistila, že to až tak hrozné není. Díky moc!
S panem zubařem jsem velmi spokojen. Pokud to jde, vždy se snaží zachránit zub, navíc, jeho hlas působí velmi uklidňujícím dojmem. Po pěti letech jsem se odvážil jít k zubaři a byla to skutečně dobrá volba. Děkuji!
Skvělý zubař, jiného nebrat!!!!! Jediný, u kterého nezdrhám už z čekárny jakmile zaslechnu vrtačku!!! :-D