Chirurgická ambulance
Valdštejnova 20, Cheb

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Umístění: Chirurgická ambulance Jiný

Pan doktor i sestřičky profesně i lidsky výborní!
Problémy řeší a vyřeší s empatií a povzbudivým úsměvem i patřičnou dávkou humoru.
Jediné co dosud nezvládli je naklonování sebe sama. Pak by se snad podstatně zmenšilo jediné mínus této ordiace a to stále plná (mnohdy až přepněná) čekárna. Díky moc!

Umístění: Chirurgická ambulance Jiný

Naprosto skvělý lékař a skvělé sestřičky. Všichni jsou velmi příjemní a do ordinace chodím s maximální důvěrou. Když je třeba, tak chodíme k panu doktorovi celá rodina a vždy nám pomůže. Vzhledem ke zkušenostem i jinými pracovišti musím říci, že přístup pana doktora a sestřiček k pacientům je bezkonkurenční. Díky!

Umístění: Chirurgická ambulance Jiný

Úžasný, lidský i profesionální přístup a péče sestřiček i pana doktora .
Nikdy ,nikde jsem nezažila tak kladný a empatický přístup k pacientovi.
V ordinaci doktora Svatka jsem se cítila komfortně já i můj syn . Bylo očividné, že nám chtějí pomoci a pracovali s citem. Jsem maximálně s touto chirurgií spokojena. Mohu 100 % doporučit. Negativa nevidím žádná.
Kéž by všichni přistupovali ke svému oboru s láskou!

Umístění: Chirurgická ambulance bolesti v oblasti loketních kloubů

Na zdejším pracovišti jsem byla podruhé, parádní přístup jak sestřiček, tak velmi milého pana doktora. Doba čekání v čekárně i bez objednávky v normě. Pan doktor je profík, během chvilky stanovil diagnózu a provedl zákrok. S takto bezvadným fungováním lékařského pracoviště jsem se asi ještě nesetkala, všichni pohodoví, usměvaví, vše běhalo jako na drátkách. Jako pacient jsem se tu cítila opravdu skvěle, určitě doporučím :-).

Naše rodina je velice spokojena, takového lékaře a sestřičky často nepotkáte. Bez problémů, s úsměvem a pochopením přistupují k dospělým i k dětem. Prostě super, doporučujeme každému. Maršátovi

Jedinečný doktor s jedinečnými sestřičkami. Doktor na pravém místě. vřele doporočuji. Štěrbová s rodinou

U pana doktora jsem byla na odstranění dvou znamének. Obě byla odstraněna naprosto bezbolestně, jedno úplně bez jizvy a druhé jen s opravdu nepatrnou jizvičkou, takže pak doktor má vskutku zlaté ruce :-). Stejně milá je i sestřička, takže opravdu doporučuji jakožto očividně nejšikovnějšího a nejmilejšího chirurga v našem kraji.

Výborný doktor,skvělý přístup.Čeká mě u Pana doktora ještě jedna operace karpalniho tunelu a to na druhe ruce, ale díky jeho sestřičce,mám pocit,že je to jeho manželka,se bojím už o dost méně.Jsem naprosto uchvácená s chováním této paní,myslím tím v dobrém smyslu!Naprosto vynikající team a mohu jen doporučit a taky jsem to už udělala!!!Malo kdy se v dnešní době setkame s tak příjemnými lidmi!Jsou naprostý jedničky!!!

G

Skvělí doktor