Zubní ordinace
Ke Karlovu 13/468, Praha

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

U něj jsem se přestal bát zákroků i běžného vrtání. Velice rychlý, takže si ani neuvědomíte, že je již hotovo a dovede odpoutat od problému

Velice profesionální příštup, lidský přístup k pacientovi, vše vysvětlí a i během zákroků ještě povídá. Jsem s ním naprosto spokojená

super

Po stránce odborné jsem spokojený (chodím k němu už několik let), nicméně nedá mi to připsat jednu připomínku ke komunikaci pana doktora. Ta je občas dost obtížná - pan doktor je k pacientům někdy velmi nevrlý, především když nemá v ordinaci sestru a objednává pacienty sám - sám jsem byl svědkem jeho nepříjemného výstupu do telefonu nebo v čekárně (naposledy dnes).

Za celých 12 let si nemohu stěžovat. Výborný přístup a skvělá práce.

Mám s ním nejlepší zkušenosti, vše pečlivě vysvětlí i udělá. Až na pár plomb a jedno trhání (bála jsem se předem naprosto zbytečně!) jsem naštěstí nic nepotřebovala, ale i kolegyně, které měly složitější problémy, ho vždy jen chválily.

Pečlivý s výborným přístupem k pacientům. Skvělý odborník. MUDr. Jan Sůva a MUDr. Jiří Koťátko jsou nejlepší zubní lékaři, v jejichž péči jsem byla.

Je to profesionál ve svém oboru. Má velmi příjemné vystupovámí. pacient u něj nemá strach, jako u jiných stomatologů...

Výborný přístup k pacientovi,vysvětlení postupu výkonu,výborný diagnostik.
Ceny ošetření v pořádku.
Již 10 let chodím na ošetření beze strachu,přestože moje zuby jsou problematické.Je to náš rodinný zubní lékař.

Zatím mám s panem doktorem nejlepší zkušenosti, vybírá jen velmi malé poplatky, za bílou plombu jsem platila 260 Kč a není absolutně vidět. Objednací terminy jsou do 14 dnů.