motol spondychirurgie
motol spondychirurgie, Praha

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Umístění: motol spondychirurgie Jiný

Špička ve svém oboru. Pan doktor mě měl pod rukama 2x při náhradě a fixaci rozdrceneho bederního obratle po autonehodě. Celý tým odvedl při obou operacích a následné péči brilantní praci. Vděčím jim za hodně hlavně se díky nim mohu postavit na nohy a provádět téměř všechny činnosti takřka bez omezení. Děkuji nesmírně si toho vážím.

T
Umístění: motol spondychirurgie Skolióza

Pan doktor je pan doktor. Někteří pacienti kolem mě mu vytýkali, že občas nemá svůj den, nepozdraví, nebo je protivný, odbývá je a vysvětlování raději nechává na druhých doktorech. Je to ale jen člověk, že? On je především silný na sále. Tam je špička a klobouk dolů před ním.

Profesor Štulík mi operoval páteř se skoliózou. Nerada bych cosi zakřikla (*ťuk ťuk*), ale operaci zvládli i s celým týmem na výbornou. Na mě byl vždy milý, žertoval a oproti předchozím lékařům, kteří mou skoliózu řešili, to byl první doktor, který mi dal nějakou naději na zlepšení. S tím se člověku hned líp léčí.

Pane doktore - děkuji Vám i celému vašemu týmu a ať máte co nejvíc spokojených pacientů!