Praktický lékař gynekolog
Mírová 1, Odry

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

K panu doktorovi chodim k jiz 16 let, nemam zadne vyhrady. Je prijemny clovek, ma i prijemnou sestřičku.

N

Já spokojená nejsem a nejsem žádná pipka, nejde o vybavení, ale o základní věci, odběr krve, který se dělá v 10tt, zapomněli a dělali ve 14tt, vážit a tlak bych si měla měřit už doma.. Stěry s čípku, které se mají dělat při preventivkách, dělá i v těhu atd atd atd, je toho dost, na to abych změnila lékaře, musela jsem k němu přejít kvůli přestěhování, ale raději budu dojíždět, kdybych byla poprvé těhu, tak bych mu to vše třeba sežrala, ale takhle...

je to paradni doktor.mam za sebou dve tehotenstvi a obe uplne bez problemu.vse vysvetlil jak ma a jak se tady pise nechova se k zenam jako ke kusu masa.ale najdou se takove namyslene pipky,ktere vidi v telce modernizovanou ordinaci a tak pospini doktora a zdrhaji jinam.

super lékař :)

Není člověk ten,který by se zavděčil lidem všem.Mnohokrát jsem slyšela pochvalu na přístup pana doktora při vyšetření oproti jiným gynekologům,kteří se chovají k ženské jako ke kusu masa.Jen vybavení by zasloužilo trochu modernizace.Jinak spokojenost.

Je to fajný doktor,díky němu mamka nepřišla o holčičku,které je ted už 8 let.Zjistil,že má něco s ledvinami a i hned ji poslal ke specialistovi.Velmi příjemný chlap.:)

B

Vzhledem k tomu, že jsem jiného gynekologa nepoznala, říkám za sebe super. Ale to jakým způsobem vyšetřuje apod. to je údajně hodně podprůměrné. Zastaralé metody apod.

super nikd bych od něj neodešla a ikdyž to mam do Oder daleko (cca30km)

Co dělá, tomu rozumí. Můžu jen a jen doporučit.

Š

Jsem naprosto spokojena,jakekoliv podezření na nějaky problem ohledně těhotenství mi objasnil a poslal ke specialistovi,přijemný chlap.