Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí21 názor pacienta
Skali
Skvělý,chytrý,pokrokový,má skvělé výsledky,co k němu chodím,žádné vážné problémy nemám!Partnerovi dělal 2 inplantáty a naprosto dokonale!!! Je nadšený!! A to je u něj co říct!! Takže za mne lékař a asistentka naprosto TOP!! A to jako opravdu!!!
Martina
Příjemná atmosféra v ordinaci, tak moc že mě to zbavilo veškerýho strachu z tohoto zařízení. Byla jsem u spousty zubařů, ale nikdo na pana doktora a jeho sestřičku nemá. Děkuji!
kolomaznikova.leona
Děkuji moc za velmi laskavý přístup,mé dvě děti zbavil strachu ze zubaře.A v to jsem už nedoufala.Moc ještě jednou děkujia všem doporučuji. Kolomazníková Leona/Holešov
didonina
Prošla jsem hodně zubařů díky mému strachu.....a tenhle je poslední,odnaučil mě strachu,všechny zákroky jsou bezbolestné a naprosto profesionální,sestřička je moc milá a krásná.....moc Vám děkuju a přeju Vám ať se Vám moc daří :) P.S:děkuju za krokodýla :)
Jituš Bonver
V téhle ordinaci vyléčili nejen zuby ale i panickou hrůzu ze zubařů :) Perfektní jak doktoři tak sestřička, do křesla jsem usedala v křeči a hrůze a odcházela jsem s úsměvem (úšklebkem-měla jsem umrtvenou půlku tváře) ale hlavně v pohodě :) Jak říkám- božíí :)
R.T.
S panem doktorem jsem maximalne spokojeny,rad si za dobre odvedenou praci zaplatim.Se systemem ctyrrucni prace jsem se nikdy nesetkal,je to ovsem velka vyhoda a prace je vyborne zorganizovana.Pochvalu posilam i slecne asistentce.
Radek Š
Výborný lékař, výborná asistentka, naprosto dynamicky fungující tým , o čemž se může ostatním lékařům v Holešově jenom zdát.Je tam skvělá pohodová a prátelská atmosféra.Už nemám strach ze zubaře, už se tam přímo těším :) Příjemní , poradí, vše vysvětlí, oba opravdu profesionálove a na slečnu asistentku se jeden opravdu vydrží dívat :)
Váš účet byl odstraněn
S péčí mladého pana doktora Stavěla jsem maximálně spokojená. Citlivý přístup, bezbolestnost ošetření...Mám od něj překrásnou bílou výplň, kterou nikdo ani nerozpozná od zdravých zubů, jak je dokonale vymodelovaná:-)Navíc je pan doktor velice vlídný a laskavý. Za kvalitní péči zaplatím ráda.
Dovedl během 15 minut ošetřit kaz u čtyřletého vystrašeného dítěte!
Nemám slov, je prostě báječný :)
Rodiče, kteří hledáte citlivého zubaře pro vaše dítě, neváhejte a přehlaste se k němu, dokud bere :)
Perfektní zubař, všechno bezbolestné, všechno vysvětlí, ukáže. Jsem naprosto spokojený!