Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
J.P.
Dobrý den, pane doktore. Zmizel jste z ordinace tak rychle, že jsem Vám nestihla ani poděkovat. Tak alespoň dodatečně touto cestou. Moc děkuji za sebe i za moje dospělé děti. Všichni jsme byli velmi spokojeni. Byl jste SUPER lékař. Moc, moc díky J. Pščolková
Petr Hajič
Velmi zkušený lékař. Vstřícný, ochotný, dokáže rozlišit podstatné problémy od nepodstatných banalit, pamatuje si, co mu říkáte. Nesoustředí se pouze na jednotlivé problémy, ale snaží se i o celostní přístup při hledání optimální léčby.
Pavel Behounek
Pan doktor patrí mezi nejlepší lékaře, jake jsem měl tu cest poznat. Jak po strance odborné, tak po strance lidske. Děkuji Vám pane doktore.
Zuzana
Pan doktor je lékař s velkým srdcem, ohleduplný, s lidským přístupem. I když již nebydlím v Praze tak si za ním mile ráda dojedu. Děkuji za jeho péči
Dr.Srb je vynikající lékař i vynikající člověk.Pan doktor patří mezi doktory s úžasným lidským přístupem,Je špičkový odborník a nic nenechá náhodě.Děkuji,že mám to štěstí,že jsem jeho pacientka.
pan doktor SRB je opravdu nejlepší z lékařů co jsem měl možnost poznat velmi zopdpovědný a pečlivý
Milý, vstřícný, pečlivý. Jako lékař i jako člověk.
zodpovědný, erudovaný, pečlivý, příjemný lékař na svém místě
PAN DOKTOR SRB JE ČLOVĚK NA SVÉM MÍSTĚ.JE LIDSKÝ,DŮSLEDNÝ,OCHOTNÝ.NIKDY JSEM SE NESETKALA S ODMÍTNUTÍM A SVÝM PACIENTŮM SE VĚNUJE I MIMO RÁMEC SVÝCH POVINNOSTÍ.MOC DÍKY ZA VŠECHNY SPOKOJENÉ
Pan Srb je skvělý lékař.
Nic nezanedbá a je velice vstřícný a milý.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze