Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Katka Prášná
Mějte se na pozoru!! Máme otřesnou osobní zkušenost.
Kterou ani nesmíme zveřejnit. Budeme ji nadále řešit jinými prostředky.
Zde jsme byli postupně se třemi požadavky a ani v jednom případě nebylo provedeno odborné vyšetření odpovídající stavu a povaze situace.
Jen díky mé přirozené nedůvěře cizím osobám a okamžité výměně veterinární kliniky naše fenka stále žije. Celou věc budu dále řešit. Nejsem sama s tak dramatickou zkušeností, buďte opatrní na své miláčky, prověřujte postupy těch, jenž si na odborníky pouze hrají.
Mějte se na pozoru!! Vtipy, legrácky a úsměvy, ani arogance a povýšenost ještě nikdy nikoho nevytáhly hrobníkovi z lopaty. To dokáže pouze porozumění diagnostickým přístrojům, postupům a výsledkům, profesionalita, detailnost.
ing. Miroslav Tyrpa
Skutečně jde o lékaře se zvířecí duší - vysvětlím: Za všech, i těch nejhorších okolností se snaží životy zvířat zachraňovat. Jiní veterináři by za stejných okolností dávno provedli eutanázii. Pan doktor Snopek vnímá bolest zvířete a snaží se mu nejen pomoci, ale udělat to tak, aby to bylo co nejcitlivější. Pane doktore, kdyby to bylo možné, k Vašemu diplomu bych přidal ještě jeden: "Člověk s duší zvířete". Děkuji Vám i za to, jak pomáháte útulku. Přeji Vám mnoho zdraví, radosti a štěstí nejen v pracovním ale také v osobním životě.
Skvělý veterinář s laskavým a profesionálním přístupem, jen s těžkým srdcem , jsem musela v době jeho dovolené jít na veterinární pohotovost jinam, to se bohužel stává. Ale tohoto lékaře bych nevyměnila, jezdíme k němu již dvacet let z Olomouce...on těžko najde konkurenta protože nezapomněl být u své práce člověkem ‼️????
Miloš Bradík
S tímto veterinářem jsem naprosto spokojený. Mám už třetího psa a za posledních třicet let jsem vyzkoušel asi všechny veterináře v našem městě a nakonec jsem zvolil pana doktora Snopka a chodím se svým psem k němu.
Pavel Pumprla
Doporučujeme!!! K Dr. Snopkovi chodíme se svými psy již 7 roků. Za tuto dobu už opravdu můžeme hodnotit a porovnávat. Jsme maximálně spokojeni s péčí o naše zvířata, u mnohého humánního lékaře takovou péči my jako lidé nemáme. Léčebné postupy považujeme za plně odpovídající k dobru zvířete. K čemu mi je "levnější" nejmenovaný doktor v blízkosti Kauflandu, kvůli kterému musela být naší feně amputována noha, a byla zachráněna v poslední minutě při postupující otravě krve. Mohl bych jmenovat dále. Krátce shrnuji: kdo z Kroměříže a okolí chce pro svá zvířata adekvátní odbornou péči, je zde na té správné adrese!
Pan Snopek je ten nejhorší veterinář, kterého jsem viděl při práci. Z lidí dělá naprosté hlupáky. Používá léky a léčebné postupy, které zvířeti neublíží, ale jsou naprosto zbytečné a majitel to pozná pouze na své peněžence, když má vyskládat na stůl těžké peníze za nic. Nemluvě o poradentství v oblasti krmiva. Na dvěřích má vylepenou nálepku Calibra a všechna ostatní krmiva stojí podle něj za nic. Děkujeme pane Snopku že jste.