Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Absolutně bez zájmu pomoci,žádné vysvětlení,doma jsem zkoumala,co mi vlastně je,při artróze se má přece rehabilitovat,nic,velké zklamání z tohoto lékaře, má ambulanci i na Viniční.

Umístění: SurGal Clinic s.r.o. Jiný

Pan doktor mi skvěle pomohl při bolestech v lokti. Na vyšetření jsem přišel přesně na čas, důkladně vyšetřil, sdělil mi další kroky. Za mě naprosto skvělé jednání a profesionalita!

Umístění: SurGal Clinic s.r.o. bolest v rameni

Arogance nejvyššího zrna. Bolavého ramene se ještě ani nedotkl a jen se zeptal jestli chci injekci. Řekl jsem mu že ne, že by mě zajímalo co s tím mám. Z 5ti minutové návštěvy ki 15 sekund vyšetřoval rameno a zbytek jen ťukal do PC. Nakonec mi latinsky řekl co mi je, poprosil jsem ho aby mi to řekl česky. To ho trochu naštvalo. Jsem doma a v podstatě nevím co s ramenem mám. Hlavně že mají body od pojišťovny a 100 Kč za parkovný. Surgal klinic už nikdy.

F

Dr.Šneler je sebevědomý. Hned jsem psal kolegyni, ze jsem narazil na frajer a v tom nejlepším slova smyslu. Jen si přijmete stehno, určil diagnózu (utržený kvadriceps), poslal na ultrazvuk a odpoledne zdárně operoval. Je tedy nejen sebevědomý, ale také vysoce profesionální. Mám srovnání. Zachranka mě odvezla do jedné velké nemocnice. Zde přijímací doktor nejdříve vypadal záchranářům, pak dispečinku. Je jsem mezitím ležel na chodbě spočetný, se zimní i. Nakonec po rtg mi řekl, ze to je srtrotické koleno a poslal na noc domů.

S horším lékařem se snad nikdy v životě nedá setkat...pán naprosto arogantní a skoro na vás ani nesáhne..rehabilitace žádná a prý si mám vyhledat nějaké cviky na internetu..