Skvělý a profesionální přístup, vše vysvětlí a je velice ochotný.Sestřičky taky moc milé a šikovné...
Vždycky jsem měla ze zubařů trauma, jako asi každý pacient. Od té doby co jsem začala chodit k panu Šmídkovi jsem nadmíru spokojená a vůbec o změně neuvažuji. Dojíždím k panu doktorovi až z Prahy, ale rozhodně se to vyplatí. Pochvala patří i sestřičkám.
Je to ten nejlepší zubař.Na Vysočině určitě. Chodíme k němu celá rodina a všichni nám závidí. Já mu vděčím za záchranu zubů, které byly od jisté pani doktorky v dezolátním stavu. Doufám, že si rychle vychová nějakého tak dobrého doktora nebo doktorku,aby se zoufalci, kteří už se k němu nedostali měli kam zaregistrovat.Je to neskutečnej PROFÍK a sestřičky jsou taky na 1. Moc se nám u něj líbí a to je u zubaře co říct!!! Nejlepší doktor, kterého máme.
Minulé léto jsem měl akutní problémy a pan doktor byl jediný, který mě ze všech navštívených lékařů (celkem 5) přijmul (mimochodem jsem měl zánět v dásni a prášky již nezabíraly), ačkoliv nejsem u něj v evidenci a přišel jsem na konci pracovní doby.Celkově perfektní a profesionální přístup - stejně tak i u dalších zaměstnanců ordinace.Dokonce mně posléze bez problémů poslal mailem snímky zubů pro mého ošetřujícího lékaře.Kéž by každý lékař takto fungoval....
P. MuDr. Šmídek je svědomitý a pečlivý doktor
s profesionálním přístupem.
Mohu jen doporučit.
Mohu jen doporučit, neznám lepšího lékaře.
vděčný pacient
Pečlivě provádí nejen všechny potřebné výkony u pacientů,ale i preventivní prohlídky včetně odstraňování zubního kamene.Má ordinaci vybavenou moderními přístroji,takže vřele doporučuji.
Lucie S.
maximální spokojenost
Josef Peňáz
Jsem s jeho prací velmi spokojen,
Marcela L.K.
Pan doktor je skvělý odborník a ačkoliv strachem,co mi objeví za problém,několik nocí před návštěvou u něho nespím,vážím si jeho profesionální práce a lidského přístupu ke klientovi.
Chodíme k němu celá rodina a všem se nám plně a odborně věnuje.Jen tak dál pane doktore!Jste moc fajn!