Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
LB
Podle mého názoru výborný lékař a především člověk, velmi trpělivý a ochotný každému vyjít vstříc. Byla jsem velmi mile překvapená jeho vstřícným přístupem k pacientům, i když z jejich strany to právě košer nebylo. Myslela jsem, že na takové lékaře se dnes díváme jen v televizi, takže děkuji pane doktore za praktickou ukázku.
Tak nám našeho pana primáře propustili. A proč vlastně? Že mu jednou ujela ruka a napil se? Myslím že to udělal každý z nás. Ted operuje někde na severní moravě za daleko větší peníze než měl tady v Kyjově. A kdo na to doplatí? My obyčejní pacienti. Nás se nikdo nikde neptá na náš názor. Novotný L.
Ochotný a výborný chirurg vždycky jdem mu věřila a nesklamala jsem se
vynikající, výborný, lidský. má zlaté ruce.
zde uvedená adresa je ambulance,ordinují zde jiní lékaři, uvedený chirurg je pčednostou oddělení v nemocnici v Kyjově. Velmi lidský a schopný lékař
katya
Fajn človíček a dobrý doktor:-)
Jana Křížová
Obětavý, velmi zručný. Odborník na svém místě.
Olga Zitová
Velmi výborný chirurg! byla jsem u něho na operací a krásně se mnou jednal. Mám špatné nahmatatelné žily a vždy špatně mi berou krev, když jsem byla před operací, sice jeho sestřika se mi nemohla trefit do žily (já se jí nedívím), ale pak příšel doktor a sám mne uspal, přitom byl vtipný. Má trochu drsnější smysl pro humor, ale je bezvadní. Je to Chirurg s velkého písmena a opravdový člověk. Po operací se ke mne taky velice dobře choval jak on, tak i jeho tým. Dokonce pouštěl za mnou mí rodiče vždy, když přijeli (nekoukal na návštěvný hodiny). Což mne docela překvapilo.
Děkuji, pane doktore, byl jste prostě perfektní!!!
Anna
Jako chirurg schopný (všechna čest), jako člověk slabý. Moc nepříjemně jsem nesla skoro hodinové čekání na operačním sále než přijde a začne s operací. Musím poděkovat panu doktorovi z anestezie, že se snažil chvíle čekání zkrátit vyprávěním. Toto hodnocení vychází i z jiných zážitků pacientů, se kterými jsem ležela v nemocnici.
po lidské i profesionální stránce velmi špatné!!!!!