Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Váš účet byl odstraněn
Pana doktora nám doporučila moje sestra,a on nás nezklamal.Je to výborný urolog,který si váží pacientů,příjemný,milý,vše vysvětlí,doporučí léčbu.Je to doktor na svém místě,myslí na lidi a ne na sebe.Škoda,že takového lékaře najdete jen málokdy.Sestřička příjemná,milá,jsou sehranou dvojkou s panem doktorem.Moc děkujeme za přístup a léčbu panu doktorovi!!!!
Pavel H.
Navštěvuji pana doktora Schánilce se svým otcem, který není zrovna vzorným pacientem. Pan doktor je přesto velmi empatický, příjemný a naprosto profesionální ve svém oboru. Vždy vše pečlivě vysvětlí, navrhne vhodný postup léčby a nepřehlíží i psychický stav léčeného. Je vzácným příkladem lékaře, který bere svou práci vážně, věnuje se jí na 100% a je pacientovi oporou.
Pane doktore moc Vám děkujeme za vše, co pro nás děláte. PH.
ZK
Při návštěvě po 2 letech mne pan dr. oprávněně vytkl, že jsem k němu nechodil na průběžné kontroly. Měl pravdu, beru to. Moje chyba a omluvil jsem se.
Poté naplánoval přípravu a vlastni zákrok.
Nyní, tři dny po vyjmutí stentu mohu, objektivně hodnotit. Příprava: důsledná, včetně psychologie vůči pacientovi. Zákrok: rychlý a bezbolestný (!), vynikající souhra pana doktora (zlaté ruce) se sestřičkou (milá, empatická).
Závěr: excelentní provedení, nadmíru spokojený pacient, obrovský dík.
Dodávám: pozákrokový stav naprosto v pohodě - nic nebolí. Vše až neuvěřitelné, ale pravdivé.
2.2.2014 Ing.Z.Kašpárek
bretislavbakala5
Velmi příjemný přístup lekaře k nám pacijentům jak odborný tak i lidský a jeho sestřička je také velmi ochotna a příjemná. Pacijent Břetislav Urban.
cizinec
Je to PAN doktor. Klobouk dolů!!!!!!!!!!!!!
Fr.Jarchovský senior
Znám pana doktora druhý rok a jeho jednání ohledně pacientů je vynikající.Milá sestřička tuto dvojici skvěle doplňuje.To by byl ministr.Hlavně by tam byl odborník ktarý se nepovyšuje a rozumí lidem.
Honza
Doktor s lidským přístupem, s kvalitním a ověřeným názorem, velice příjemná sestřička. Vřele doporučuji.
Looona
Je to dobrý pan doktor, je vidět, že ví co dělá a že ho to baví, totéž sestra, moc moc příjemná. Jediné, co si mohl odpustit, byly celkem nepřístojné a nevhodné poznámky o tom, že jsem kuřák.
ano
Toto je PAN doktor. Kdyby byl každý lékař jako on, české zdravotnictví by mělo nejlepší celosvětovou úroveň!