Odhadovaná doba odpovědi:
Webové stránky: https://www.sackysmid.cz
Email: terapie@sackysmid.cz
Telefon: 606 509 155
Jsem absolventem Psychologie na Pedagogické fakultě UK, frekventantem výcvikové skupiny v rámci vzdělávání ve skupinové psychoanalytické psychoterapii při IAPSA a kandidátem České psychoanalytické společnosti. Kromě toho jsem zařazen do předatestační přípravy v oboru Klinická psychologie a studuji postgraduální doktorské studium na své Alma Mater.
Aktuálně jsem zaměstnán v soukromé ambulanci Terapsyché. V minulosti jsem pracoval ve Středisku výchovné péče Dvojka a v psychosomatické ambulanci Tulsia Clinic. Mám zkušenosti ze stáží v Národním ústavu duševního zdraví, ve stacionáři Horní Palata při VFN a v Nemocnici Na Homolce.
Dosud jsem absolvoval přibližně 800 hodin sebezkušenosti a za sebou mám již více než 1000 hodin odvedených terapeutických sezení.
Email: terapie@sackysmid.cz
Individuální psychoterapie
Psychoanalýza
Psychologické poradenství
1 200 Kč
Psychologické poradenství pro studenty / 50min - denní studium bakalářské či magisterské a střední školy
Individuální terapie
+1 služba
Jak fungují ceny?
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
F
Jan je profesionál s lidským přístupem, a díky tomu že umí naslouchat, pomáhá klientům nacházet vlastní odpovědi. Vřele doporučuji!
O
Ondra
Honza je skvělý terapeut. Oceňuji jeho empatický přístup a zároveň jeho hluboké znalosti v oblasti psychoanalýzy.. moc mi pomohl.
Martin
Dobry terapeut, pekna ordinace, prijemne prostredi.
T
Tereza
Pan doktor je velmi vstřícný, podporující a empatický.