MUDr. Jan Rybka

Ortoped Více

Kontaktní údaje

Ortopedická ordinace
Vítězná 12, Praha

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Pan doktor Rybka umí vždy poradit a pomoci a ještě navíc s úsměvem a to je moc krásné:-)

bohužel pan doktor již není mezi námi .Věnujte mu prosím tichou vzpomínku .Děkuji

Od mládí se uněj léčil můj muž a věřil mu jako nikomu jinému,doporučil mi ho..nebo vyloženě donutil(pač po mých hrozných zkušenostech s lékaři jsem přestala všem věřit a i tomu,že mne dají do pořádku),abych za doktorem zašla s problémy s pá.Pán doktor byl moc příjemný,i když jsem se sdržela tak na mne počkal,nehuboval a neposílal mne do ..pryč..Dneska jsem přišla na kontrolu a bohužel jsem pana doktora nazastihla,dveře byly zalepené a nikdo mi nechtěl říct..co se vlastně stalo a zda li je pan prof.Rybka v pořádku? Bojím se o něj..protože takových doktorů jako je on..po světě už moc nechodí..!!!Julie a Marek

Tohoto lékaře mohu jen doporučit. Léčím se od narození s vrozenou vadou kyčelních kloubů. V mém rodném městě stále něco "zkoušeli" a nikdy to k ničemu nebylo. Ve svých 13 letech jsem se dostala k prof.Rybkovi a od té doby jsem velice spokojena. Jeho vstřícný přístup, podpora a lékařské schopnosti jsou jedny z nejlepších, co jsem kdy poznala a za svůj život jsem jich poznala už opravdu hodně. Mohu jen doporučit.

Velmi vstřícný lékař, ochotný a rozumějící běžným starostem pacienta. Začíná to už vlídným hlasem v telefonu, pokračuje velmi přesným a rychlým objednáním a nakonec se pacientovi dostane péče, která nejen že pomáhá, ale je i přesně a srozumitelně popsána. Pan doktor nám pomohl rychle a skvěle a kvůli naší časové tísni na nás dokonce počkal po svých ordinačních hodinách!
A opět - žádná designově dokonalá čekárna, žádné telefonické objednací systémy, žádné sestry v sexy uniformách. Jen lékař, který rozumí člověku a léčí skvěle. Nevídané!

skvělý ortopéd, mohu doporučit

Kdykoli mi bylo ouvej - koleno, rameno mě pan doktor pomohl. Velmi dobrý diagnostik, příjemný a vstřícný člověk a lékař.

U pana doktora jsem se léčila velmi dlouho ( coxartroza), vždy se snažil při potížích mi ulevit alespoň léky. Dokonce i v těhotenství mi stanovil a vybral léky, abych je v tomto stavu mohla užívat. Doporučuji ho známým a on je s ochotou přijme a stanoví vždy správnou diagnozu. Je usměvavý a pohladí na duši.

Ř

Pana Dr. Rybku vřele doporučuji všem potřebným. Kdykoliv jsem měla problém (léčila jsem se s rukou i nohou), tak vždy ochotně vyšel vstříc mým požadavkům na čas objednání, pomohl, poradil a to s úsměvem. Nezažila jsem ho špatně naloženého.

Lecil mi koleno,pred nim jsem se lecil u dvou ,,lekaru,,diagnoza-ze se stim mam smirit a nezatezovat koleno.Rybka me zachranil:hraju fotbalek jak pred urazem a beham 10km trate bez problemu.Diky Rybkovi.