Středy prosím nevolejte!!!
Přibírám nové pacienty termíny na objednání konec roku 2018 !!!!
praktický zubní lékař, se zkušenostmi v parodontologii, parodontologické chirurgii, stomatochirurgii a implantologii, možnost ošetření pomocí CAD/CAM technologie Cerec
Andrea Kollárová
Jsem opravdu velice šťastná a vděčná panu doktorovi, že vzal mě i mého syna pod svá křídla I když jsem u zubaře velká sralbotka, všichni se tady ke mě chovají mile a s porozuměním, zákroky jsou bezbolestné a atmosféra příjemná. Pan doktor je opravdu profesionál na svém místě.Děkuji
Ing. Kamil Ožana, Ph.D.
Vše je naprosto úžasné a profesionální !!!! Můj strach a bolesti jsou úplně pryč !!! Výsledek úžasný !!! Nevím, proč jsem k vám nešel dříve !!! Děkuji, Kamil Ožana
Miškovec Roman
Druhá návštěva v Rohel Dent, výborný bezbolestný přístup, profesionalita celého personálu a kvalita ošetření.
Konečná
Chodíme celá rodina i tchyně a tchán. Velmi detailně podrobné vysvětlení první návštěvy
Rentgen zubů, vysvětlení, vše super. Pán doktor je milý a empaticky. I moje 3leta dcera se neboji a je velmi citlivý. Já mám zuby dobré, ale hodně pomohl tchyni se zubnimi kanalky a tchanovi s paradentozou.
Božena Jemelková
Pan doktor je vynikající odborník, precizní, pečlivý. Moc toho nenamluví, ale ví, co dělá!!! Moc děkuji.
Pane doktore, ještě te jednou mockrát děkuji. Máte zlaté ručičky a ve svém oboru jste PROFESIONÁL!!! Zbavil jste mě strachu ze zubařů, který jsem měla celý život. Dnes po vytrhnutí osmičky jsem odcházela s úsměvem na tváři. Ivana Leckelová
Mango
Pan doktor je velice pečlivý a spolehlivý . Prostředí je moderní a přijemné . Sestřičky milé a jako bonus je pan doktor ,,lidský a vtipný ". Jsem ráda a vděčná, že mne přijal jako svou pacientku a zuby mi dal dokupy .
s pozdravem Barbora Benešová
lejlaa32
Velice charismatický odborník, který má svou práci rád! Po minulých zkušenostech jinde, jsem se poprvé nebála zubní ordinace...
Sonis P.
U p.doktora jsem byla pred nekolika lety asi 2x,ale byla jsem na mateřské a financne jsem nebyla schopna pokryt zakroky... Nicmene pristup byl geniální,nikdy jsem se s takovym člověkem jakožto zubním lékařem nesetkala... Moc rada na p. Doktora vzpominam a mrzi me,ze uz nepřijma pacienty,ptz bych hned k nemu přešla... U nej to bylo poprve,co jsem se nebala jit k zubaři... Precizni,sympatický a velmi pečlivý.... !!!!!!!!!
Renáta N.
Tak k panu doktorovi chodim já ,manžel,děti, doporučila jsem pana doktora švagrové,kamarádce,bráchovi takže si myslím že toto mluví samo za sebe.
Sestry jsou super ,pan doktor milý a není to člověk co by vám mazal med kolem pusy a práci odflakl ale vše vysvětlí a pomůže .Díky pane doktore za takový přístup hezký rok r.nowotny
17 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
dobrý den prosím ,prosím přijímáte nové pacienty? měla jsem paní doktorku a když mi dvakrát vypadla plomba s téhož místa a dvakrát zaplatila hledám seč můžu jinde .děkuji za odpověď
ano beru.. momentálně nové pacienty v lednu.. o termín si když tak zavolejte si na tel uvedený
Kolik stoji vytrhnuti zubu? Mam napouknute lice :/
pokud jste pojišten platí pojištovna... jinak viz ceník samoplátci
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě