Zobrazit ostatní profily urologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Biochemické vyšetření
Diagnostické vyšetření
Hormonální vyšetření
Klinické vyšetření
Urodynamické vyšetření
Vyšetření moči
michaela
Tak pan doktor se asi v Pelhřimově změnil, protože byl na chirurgické ambulanci (kam jsme přišli s pětiletým synem) dost arogantní, začal mě "vychovávat" (zapomněli jsme v tom zmatku s rozbitou hlavou kartičku).Navíc se neumí chovat k malým dětem ("co tak vyvádíš, vždyť ti ještě nic neděláme!"). Možná je dobrý odborník, ale potřeboval by radikálně změnit přístup k pacientovi, zvlášť dětskému.
XXX
Nejlepší doktor, kterého jsem kdy potkala, je velice příjemný na pacienty.Své práci rozumí, kéž by takových bylo víc.Velice doporučuji
Ví o čem mluví a to sdělí srozumitelně každému pacientovi stejně. Není mnoho tak vstřícných lékařu.
děkujeme pane doktore, závidíme na Vysočině Vašim budoucím pacientům
Průchovi
skvělý doktor, opravdu o své práci něco ví, škoda že se stěhuje
dobrý doktor, co umí poslouchat a dát si o paciento pět a pět dohromady. umí pomoci...
byla jsem a jsem velmi spojena, umí přijít na kloub potíží, trochu déle se čeká, ale je vidět, ža za ním pacinti přicházejí hojně.
škoda, že odchází pryč... závidím pacientům v jeho novém působišti.
micková
milic
Nerozumím Vašemu hodnocení.U tohoto lékaře 3 x nejlepší a v celkovém hodnocení "dobrý urolog"
Asi by to chtělo přemýšlet.
ok
velmi dobrý odborník a mluví lidsky, tak aby pacient pochopil