MUDr. Jan Radina

Pediatr Více

Kontaktní údaje

Zdravotní středisko Dolní Počernice
Národních hrdinů 587, Praha

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Číslo ověřené
Umístění: Zdravotní středisko Dolní Počernice...Více • Jiný Méně

Mudr Radina nema rad dotazy, nedela rad nic navic. Priklady: pred ockovanim dotaz na imuno vysetreni (TREC, KREC) byla agresivni reakce, ze o nicem takovem neslysel. Spolu se setrickou to bylo temer obvinovani, ze se na neco vubec ptam a ze jsem zla matka ze nechci chlapce rovnou ockovat, bylo to velice neprijemne tlaceni ke zdi. Dalsi priklad, vyskyt alergie - rychle odbiti, ze nic takoveho nezna, o nic nejde. Pro ty, co bezmezne veri doktorum a na nic se neptaji bude ale doktor i sestra vyhovujici (pokud nemate dotazy, zvysene papirovani, nedejboze opacny nazor)

Naprostá spokojenost, vlídnost, vstřícnost, profesionální přístup. K panu doktoru i sestřičce mám velikou důvěru, vždy vcházíme s pozitivním myšlením a odráží se to i na mém synovi, který na pana doktora zvídavě kouká , ale nepláče, čekání v čekárně snáší bez problémů a scén.. K miminku se chová naprosto přirozeně a skvěle již od první návštěvy a já mám velikou radost, že je naším pediatrem.

S panem doktorem jsme byli maximalne spokojeni. S detmi to skvěle umí, příjemne sestry, vždy příjemná atmosféra.

I

Pana doktora Radinu mohu jen doporučit. Chodím k němu s našimi dvojčaty a musím říci, že kdybych já měla takového doktora, když jsem byla malá, vůbec bych se doktorů nebála a naopak bych se tam i těšila. Vždy je velmi ochotný a s dětmi to opravdu umí. Já jsem moc ráda, že jsme v jeho péči a všem mohu jen doporučit.

Číslo ověřené

Neumím si představit, že by mi nekdo pomohl víc než pan doktor Radina. Je ochotný experimentovat a hledat cesty k vyřešení problému, včetně například použití ušní svíce. Ode dneška budu chodit už jen k Dr. Radinovi.

Musím pochválit pana doktora Radinu. Jeho přístup k dětem je moc dobrý. Má dcera od 3 měsíců nemohla být kojena a umělá strava jí nedělala dobře. Pan doktor se snažil najít a našel v čem je ten problém. A to, že když k němu teď dcera (2,5) jde a pláče. Je jen proto, že je zdravá a pana doktora má spojeného pouze s injekcí na očkování.

Se vším mi pomohl, mohu ho všem doporučit.

Pan doktor Radina je poklad.
Muj třetí syn se narodil ve 26 tt a pan doktor nám byl velikou oporou.
Jeho přatelský a milý přístup byl přesně to co jsme potřebovali.
Jsem přesvědčená, že i díky jeho výborné péči se má syn čile k světu.

Pan doktor je velmi dobrý, zkušený a milý. Vždy nás přijme, když to nejvíce potřebujeme. Po jeho příchodu ordinace v Dolních Počenicích ožila. Zavedl příjemné změny. Nechal upravit čekárnu. K dětem se chová moc hezky, jde vidět že má svou práci rád. Nové pacienty přijímá.

Mudr.Radina je velice ochotný a velice schopný lékař,umí se velmi hezky chovat k dětem a své práci věnuje maximum svého času a pozornosti.Je upřímný a poctivý.Vždy se snaží vše vyšetřit,vyléčit a pravdivě informuje rodiče o stavu dítěte.Jeho přístrojové vybavení ordinace jeho práci staví na vysokou úroveň.O jeho kvalitách svědčí stále narůstající počet pacientů,kterým se bez rozdílů věnuje.