Praktický lékař stomatolog
Dělnická 321, Ostrava

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Praktický lékař stomatolog Extrakce předního zubu s následnou náhradou

Pan doktor Ptáček je lékař s velkým L. Jeho přístup k pacientům je lidský a profesionální. Několikrát mne operoval, poprvé po úrazu v dětském věku, kdy všichni ostatní zubní lékaři navrhovali vytržení obou předních zubů, k extrakci jednoho z nich došlo až po 22 letech od této nehody s tím, že volil méně invazivní formu náhrady a výsledek je úžasný. U mála lékařů se člověk cítí naprosto v bezpečí a dobrých rukou. Tento člověk je jeden z nich. Vše vysvětlí a umí na vás přenést vnitřní klid. Pane doktore, děkuji za Vaši práci a přístup. Velký dík patří i sestřičce této ordinace, která je rovněž skvělá. Lucie S.

Velmi dobrý lékař a dobrý člověk. Našemu postiženému synovi provedl náhradu metalokeramickými můstky, do tohoto zákroku neměl odvahu žádný lékař v republice. Za toto vše co pro nás pan doktor dokázal mu patří velký dík. Přejeme mu brzké uzdravení. Děkuji rodiče Lukáše.

KLADY:
Velmi dobrý lidský přístup, velmi ochotně vše rozumně vysvětlí, za některé jinak běžně placené úkony si nenechává zaplatit.

ZÁPORY:
Špatná organizace=> mimořádně dlouhé čekací doby; nevyužívá současné moderní vyspělé medicíny ve stomatologii, ne vždy práce s rtg snímky, ač je snaživý a finančně pacienta nezatěžuje, o špičkových moderních zákrocích s vysokou kvalitou se bohužel moc mluvit nedá. Svou práci má rád, ale moc nejde s dobou.
Nyní dlouhodobě nemocen.

B

Jsem velmi spokojená s prací pana doktora,je vidět,že se všem pacientům věnuje s maximální pílí a cenově musím uznat,že za maximální výkon člověk zaplatí minimum a ještě navíc odchází obohacen pastou nebo kartáčkem,což se u jiných zubařů velmi často nestává.Chválím a přeji dalé moc usměvavých pacientů,jako jsem já.

N

Pan doktor je NEJ. Ma ted urcite zdravotni potize, no, i lekari jsou nemocni.
S osetrenim jsem vzdy maximalne spokojena, vzdy vysvetli a chova se ke mne jako k klientovi.

Pan doktor Ptáček je skvělý stomatolog, dříve jsem chodila k zubaři s hrůzou, až u pana doktora mě strach přešel,opravdu moc milý přístup. Při práci vysvětluje co právě dělá, snaží se pracovat vždy bezbolestně, upozorní i při zákroku kdy co může zabolet a opravdu se snaží udělat všemožné proto, aby zuby zachránil. Jediný malililinkatý a pro mě v porovnání s jeho prací nepatrný vroubek: pan doktor si rád povídá a podle toho se někdy opravdu protáhne čekací doba...ale co jsem si všimla, tak vesměs všichni pacienti to berou s úsměvem...mimochodem sestřička je stejně zlatá jako pan doktor :-)

R

Pan doktor je naprosto úžasný lékař s neskutečně rozsáhlými znalostmi. Chodila jsem k jedné paní doktorce, a když jsem k ní byla objednaná, tak už týden před návštěvou její ordinace jsem měla průjem. Tak jsem se bála. U pana doktora nic takového neznám, nikdy mě nic nebolelo a navíc mám stále všechny svoje zuby. Tam, kde by jiný zubař trhal, pan doktor se za každou cenu snaží zachovat. Pan doktor je lékař s velkým L, kterého dneska už ani nepotkáte. A že se u něj trošičku dýl čeká? To jen dokazuje, že se snaží VŠEM pacientům MAXIMÁLNĚ věnovat. Já bych k jinému už v životě nešla.