Mám čtyřletou praxi jako externí psycholog a rodinný poradce v poradně Thése, kde se zaměřuji na podporu dětí, rodičů a rodin jako celku. Pomáhám rodinám zlepšovat vzájemnou komunikaci a vytvářet pevné a zdravé vztahy. Rodičům nabízím pomoc s rozvojem rodičovských dovedností, aby lépe rozuměli potřebám svých dětí a mohli je efektivně podporovat.
Na Psychoterapeutické klinice ESET působím jako psycholog ve zdravotnictví, kde se věnuji individuální terapii s dětmi i dospělými, kteří se potýkají s různými životními výzvami. Kromě toho vedu skupinové terapie, například pro adolescenty nebo rodiče, kde společně hledáme cesty, jak lépe zvládat osobní i rodinné problémy.
Dále spolupracuji s Terapeutickým centrem Epimeleia, kde se specializuji na párové a rodinné terapie. Pomáhám párům a rodinám řešit náročné situace, zlepšovat komunikaci a vytvářet harmonické prostředí pro všechny členy rodiny. Poskytuji také individuální terapii pro ty, kteří hledají podporu ve své osobní cestě ke spokojenosti a rovnováze.
Ve své práci kladu důraz na individuální přístup – naslouchám vašemu jedinečnému příběhu a společně postupujeme tempem, které vám nejvíce vyhovuje. Mým cílem je pomoci vám najít cestu k lepším vztahům, větší spokojenosti v životě a osobnímu růstu.
Konzultace online • 1 200 Kč
Párová konzultace (80 minut) • 1 500 Kč
Poradna pro partnerské a rodičovské problémy on-line - 75 minut • 1 500 Kč
Způsoby platby: Bankovní převod, Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
Konzultace probíhají prostřednictvím aplikace Skype nebo Google meet. Záleží na vaší preferenci. Odkaz na schůzku Vám zašlu na zde zanechaný e-mail cca 20 minut před začátkem sezení. V případě dotazů volejte na přiložené telefonní číslo.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Petr Horák
Pan Plachý mi velmi pomáhá, mohu vřele doporučit. Je velmi empatický, otevřený, spolehlivý a dokáže se napojit na svého klienta. Zkrátka jsem poznal, že jsem na správném místě velmi brzy, neměnil bych.
Blanka
Pan Mgr. Plachý pracuje terapeuticky se synem (ADHD, úzkosti). Díky němu syn funguje mnohem lépe, navíc se na každou terapii ještě těší. Oceňuji mimořádně vstřícný, empatický a profesionální přístup jak v komunikaci s námi rodiči, tak především trpělivost, laskavost a vtip v komunikaci se synem. Výbornou zkušenost máme také s online konzultacemi.
Angelika
Naprosto profesionální přístup! S panem Plachým jsem neskutečně spokojená. (A to že jsem "odborníků" zkusila dost) Má velice lidský přístup a nikdy se nemusím bát toho že bych ho s nějakým tématem zaskočila. Kdykoliv mi dává zpětnou vazbu, tak jde tou nejpříjemnější možnou cestou. Jedině doporučuji!
Natálie
Moje zkušenost s terapií u magistra Plachého je velmi kladná. Dostalo se mi příjemného a lidského přístupu ve všech ohledech. Kdykoli mohu hovořit o jakémkoli tématu, aniž bych se cítila souzena nebo by byly mé pocity jakkoli zpochybňovány. Zkušenost s odborníky v této oblasti již mám, ale až tady jsem našla někoho, kdo mi opravdu rozumí a pomáhá mi posouvat se kupředu. Celkově bych magistra Plachého doporučila každému, kdo hledá nejen odbornou pomoc, ale také laskavý a empatický přístup. Už po několika sezeních jsem se cítila lépe. Jsem vděčná za vše, co mi terapie přinesla, a to díky magistru Plachému.
J.H.
K Honzovi chodím už nějakou tu dobu a můžu s klidem říct že je to člověk co opravdu dělá svojí práci výborně. Je to člověk plný empatie a profesionality. Má smysl pro humor a ve svém oboru se vyzná. Snaží se vždy vyjít vstříc i když je často za neprázdný nebo má problém s internetovou komunikací.