Mgr.
Psychoterapeut
Havířov, Frýdek-Místek, Ostrava-Zabřeh , Český Těšín 4 adresa
Dopravně-psychologické vyšetření • 2 500 Kč
Psychoterapie • 1 500 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Pavlovova 3059/40, Ostrava-Zabřeh
Dopravní psychologie Ostrava
Dopravně-psychologické vyšetření
2 500 Kč
Dopravní psychologie, psychologické poradenství a psychoterapie, Havířov - Podlesí
Psychologické vyšetření
Dopravní psycholog - Mgr. Jan Pisak
Pavlovova 3059/40, Ostrava-Zabřeh
Dopravní psychologie Ostrava
N. Szcz
Navštívila jsem pana psychologa z důvodu můj život limitující klaustrofobie. Rozhodla jsem se s tímto stavem něco udělat a za pomoci pana Pisaka, který mi to v hlavě "přenastavil", se můj život zkvalitnil, fobie jsem o dost zmírnila. Mockrát děkuji a vřele doporučuji všem, kteří se nechtějí nechat limitovat nějakou svou fobií.
Z.T.
Velice dobrý psycholog, umí vše podrobně vysvětlit a hlavně vnitřně uklidnit, profesionál. Škoda jen, že cenově není dostupný pro každého. A kvůli ceny pro mě není možné pokračovat v psychoterapii :-(.
Příprava
Potřeboval jsem pomoct ,abych se zlepšil v pozornosti a postřehů pro přijetí do služebního poměru .Pan Pisak mě za dvě hodiny připravil tak,že výsledky jsem měl nadprůměrné!Vřele ho doporučuji
Váš účet byl odstraněn
Skvělý psycholog, velmi mi pomohl v těžkém období a nyní díky němu vedu mnohem spokojenější život. Doporučuji!
Radka
S panem Mgr. Pisakem mám osobně skvělou zkušenost a můžu jej všem vřele doporučit. Vždy mě pozorně vyslechne a dokáže mi přiléhavě poradit. Díky terapiím, které jsem u něj dosud absolvovala, se podstatně zlepšil nejen můj celkový psychický stav, ale v konečném důsledku i osobní a profesní život. Mé problémy nikdy nezlehčoval, ba naopak k nim vždy přistupoval velmi citlivě a snažil se je se mnou efektivně řešit. Bezpochyby jej lze podle mého názoru označit za velkého profesionála, člověka s velmi lidským přístupem a zápalem pro svou práci.
K.T.
K panu psychologovi jsem chodila několik let zpátky a jeho služby mě zklamaly. Bohužel, mi neustále rušil či přesouval schůzky. Poté mi i přišlo, že můj problém nebral tolik vážně. Což snad takhle nebylo, ale takový pocit jsem z toho měla. Po terapiích jsem neviděla žádné zlepšení.
N.S.
Přišla jsem do ordinace pana magistra Pisanka ve velice těžkém psychickem stavu a ve složité životní situaci.Pan Pisák zkušeně zhodnotil a pochopil, mou složitou situaci a snažil se mi citlivě a zkušeně pomoci. Po mnoha sezenich v ordinaci,s jeho empatockym přístupem ke mě,jako pacientce, jsem svou těžkou životní situaci i svůj psychický stav zvládla.Nebyla to lehká cesta, měla jsem však u sebe, velkého pomocníka v osobě pana magistra. Dostala jsem se zase do pohody a dostala jjsem znovu chuť žít. S chutí do života přišla i chuť pracovat a komunikovat s dalšími lidmi. To hlavně díky přístupu a empatickým pohovorům s panem Pisákem.Naučil mě vážit si sama sebe a být člověkem, který má radost ze života.Za jeho péči mu moc děkuji a ráda se za ním budu vracet. Dnes se s ním ráda dělím i o radostné a příjemné zážitky. Je skvělý psycholog a citlivý člověk a nadhledem.
Vojtěch
Pan magistr mě poznal jako člověka s nízkou sebedůvěrou a s ní souvisejícími problémy, které mi ztěžovaly život. Vhodně volenými otázkami, názornými příběhy a praktickými cvičeními na našich sezeních spolu s doporučením kvalitní literatury mi dokázal, jak je důležité postupně změnit své dosavadní myšlení a chování. Hned po prvních dílčích úspěších jsem uvěřil pozitivnímu přínosu terapie a s využitím všech poznatků jsem na sobě aktivně začal pracovat.
Můžu pana magistra jedině doporučit. Je velice podnětný, motivující, co je rovněž důležité - také velmi sympatický. Pokud pacient prokáže též aktivní přístup k terapii, věřím, že zdárný výsledek se dostaví.
A.B.
Pan magistr se zameruje na KBT psychoterapii, ktera je dobra pouze pro urcite spektrum poruch a problemu. Dochazel jsem k nemu nekolik mesicu a nedokazal mi pomoci. Pokud mate treba depresivni stavy, nebo si potrebujete v hlave udelat poradek, doporucuji jineho psychologa. Pro lecbu strachu bude asi idealni. Povedlo se mi najit jineho psychologa, u ktereho jsem spokojen, a nyni vidim, jak dulezite je prijit na priciny meho chovani a nalady, na coz se KBT nezameruje. Vrcholem pak bylo, kdyz pan Pisak bagatelizoval moje akutni problemy, ktere se i pres nekolikamesicni terapii objevily. Terapii hodnotim jako ztraceny cas, bohuzel mi to nic nedalo.
Mgr. Jan Pisak
Jsem moc rád, že jste našel někoho kdo Vám vyhovuje a hlavně kdo vám pomohl. A zároveň mě mrzí pokud jsem vám nedokázal pomoci. Vždy se o to snažím. KBT je hodně o spolupráci, funguje velmi dobře, když je spolupráce na obou stranách, i na deprese. Ale každému vyhovuje různý způsob terapie a to je v pořádku. Přeji hodně štěstí v životě a nejlépe abyste už psychology nepotřeboval;)
Petra
Nevím jak blíže popsat pocit z pana psychologa, ale vím nastoprocent, že díky němu se mi zmírnil strach z čehokoliv, dodnes na sebe aplikuju vystavení se problému a v myšlenkách si projet danou situaci až do konce. Tímto bych chtěla zejména panu Pisakovi poděkovat za trpělivost a za sezení na které jsem se těšila. P.S. a už mám práci která mě nesmírně baví a je to právo představte si to! :)