Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
J.B.
Jsem mladá a na počátku těhotenství s prvním dítětem. Byla jsem přijata na pohotovost kvůli neskutečným bolestem břicha, zvracení a velkou bolesti zad. Pan doktor vypadal, že mě každou chvíli vyhodí dveřmi, že se vůbec dovoluji za ním přijít s bolestmi břicha, že s tím mi nepomůže. Za většinu pochopitelně asi může stres ale čekala bych alespoň trochu empatie a ne chování a povýšenosti jako by se bavil s malým dítětem. Ani mi nebyl schopný říct, zda je děťátko v pořádku - s pláčem jsem se doprosila sestřiček aby mi potvedily že je. Jediná jeho slova byla tak se oblečte a zůstanete tady. Následující ráno mi řekl přesně to samé. Absolutně nemám žádné informace o svém stavu ani co se bude dít dál.
S.
Čerstvě těhotná, hrozná bolest břicha, pochopitelný stres. Po příchodu do čekárny (cca 2:30 ráno) vychrlil hlášku "co po nás chcete", nemohl pochopit, že mi bez vyšetření nenapsali antibiotika a neposlali mě domů. Zjevně byl pohoršen, že jsme přijeli tak pozdě. Nepříjemná atmosféra šla poznat i na přihlížející sestře. Při vyšetření mi neřekl půl slova, pouze nepříjemně zavedl ultrazvuk. Zaznělo "však ani nekrvácíte" a poslal mě se obléct (neposkytl ani ubrousek na utření). Dále to probíhalo jako u výslechu. Zda je miminko v pořádku jsem se dočetla až ve zprávě, více mi o našem stavu neřekl, pouze sdělil dávkování léků a upomenul, že tento problém by počkal do rána. Čekám první dítě a jsem relativně mladá, proto byl pan doktor možná pohoršen, ale rozhodně mi nepřijde fér se takto chovat k jakékoli pacientce.
Klára V.
Asi by to chtělo trochu zapracovat na komunikaci s pacientkami. To člověka trochu rozhodí, ale jinak.. klidně bych šla k němu rodit znovu! Nebyla jsem asi úplně jednoduchý případ, ale zvládli jsme to rychle a nakonec i bez problémů.
Iva
Výborný diagnostik, zručný operater.Velmi dobrá komunikace, jako pacientka jsem velmi spokojena.
Martina
Odborník je určitě, ale nechtěl podat žádné informace.. Měla jsem při porodu komplikace a nevěděla jsem, na čem jsem.. i když jsem se přímo zeptala. Také by to chtělo trochu vlídnější přístup k pacientkám. Po zákroku , když jsem ještě nebyla ani pořádně probraná, mi nepříjemně naznačil, že bych měla zůstat jen u jednoho dítěte, ale důvod již neuvedl. Při kontrole u svého lékaře (na Zlínsku) mi ale bylo řečeno, že podle propouštěcí zprávy nevidí žádnou překážku v dalším přirozeném porodu. Záporně hodnotit nebudu, protože jsme obě - i s malou naprosto v pořádku.
Jela
Skvelý odborník, síce má zvláštny, no priamočiary a fér prístup k ľuďom (čo sa dnes mnohým ženám nepáči, pretože rastie trend tzv. "análneho horozlezectva"). Avšak kvalita vedomostí je rozhodujúca, preto dávam najvyššie hodnotenie.