Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Zdravotnické zařízení Plzeň - Doubravka s.r.o. Jiný

Skvely zubar za kterym jezdim az z Prahy jiz pres 20 let. Stoji to za to. Od mladi se snazil byt v kontaktu s nejnovejsimi poznatky a technologiemi, ucil se v zahranici, stale studoval a zlepsoval se. Na jeho praci je to znat.

Umístění: jiné místo Jiný

Za mě bezkonkurenčně nejlepší zubař. Pan doktor se snaží vlastní zuby pokaždé zachránit a vždy mi pomohl i poradil ač času určitě nemá nazbyt. Ordinace i čekárna velmi vkusně a nenásilně zařízené. Ceny se zdají být vysoké, ovšem v porovnání s konkurencí, tedy přístupem a používanými materiály předpokládám bez debaty akceptovatelné. Již nesídlí na Doubravce, nová adresa je Otýlie Beníškové 14.

Umístění: Zdravotnické zařízení Plzeň - Doubravka s.r.o. Nalehave ošetření

Pak doktor i sestricka moc příjmení po kazde mi pomohl a to mam ze zubaru panickej strach ale k nemu pujdu znova a se sestrickou je sranda :) timto vam strasne dekuji

Umístění: jiné místo

Pan doktor i sestřička jsou velmi příjemní a ochotní. Ordinace nová, dobře vybavená. Poskytovaná péče je sice dražší, ale nutno říct, že se mi nikdy nestalo, že by se mi u nich dávaly peníze z ruky s těžkým srdcem. Pan doktor jsou se sestřičkou sehraní, pracují velmi pečlivě, vskutku detailně. Komu nevadí si trochu připlatit za lepší stomatologickou péči - doporučuji.

Umístění: jiné místo

Ordinace doktora Nerada nemá chybu. Profesionální péče i přístup k pacientům, super prostředí, skvělá sestřička I dentální hygienistky. Co víc si může pacient přát v zubní ordinaci. Já osobně se do ordinace těším, protože se opravdu není čeho bát, můžu tenhle super tým jen a jen doporučit. A že si priplatim? Klidně, stojí to za to.

Dnes jsem byl u pana Nerada na ošetření již mrtvé 4ky vlevo dole. Kvůli velké bolesti jsem se u tohoto zubaře objednal, jelikož moje zubařka mě objednala měsíc od prosby o ošetření.

Pan doktor, když v pátek zjistit můj stav, nabídl mi okamžitě termín hned po víkendu. Když jsem přišel, již na mě čekal. Vše vysvětlil, zbavil mě bolesti, opravil ještě jeden zub, který zatím nebolel, ale mohl by v nejbližší době dělat bordel.

Na zítra jsem objednán znovu, bez zbytečného odkladu a čekání.

Sice existují zubaři, kteří si nevezmou peníze za svoji práci, ale panu doktorovi rád zaplatím. A mimochodem znám mnohem méně kvalitní doktory s vyššími maržemi.

PS.: I jeho sestřička je skvělá. Než pan doktor stačil říct, že má připravit výplň, už ji měl v ruce a měl jsem pocit, že se po ordinaci teleportovala, jak rychle pracovala.

DĚKUJI

F

Vážení,
pan zubař není zrovna z nejlevnějších, svou práci si nechává velice dobře zaplatit, ale je odvedena velmi kvalitně! Mě osobně se vždy zeptá, jestli chci na provedený úkon vystavit účtenku. A pokud se mi nezeptá, řeknu si o něj a vždy ho dostanu, bez jakýchkoliv problémů. Dost jsem zanedbával zuby, měl jsem s nimi problémy a pan zubař mi je dokázal výborně opravit nebo nahradit. Vysvětlil mi i prevenci zubů, doporučil i nabídl přímo u něj ke koupi mezizubní kartáčky (tady ale pozor, levněji vás vyjdou, koupíte-li si je jinde v lékárně). Používá drahé materiály, lacinými mi přijde že pohrdá, ale za ty zdravé zuby to stojí si připlatit...

Pan doktor s velkým D.
Vstřícný ,lidský lékař na svém místě.
Zachránil mi život....jediný mi poskytl pomoc, neodmítl mě jako ostatní lékaři ,které jsem žádala o pomoc .Pane doktore....děkuji Vám.!!

Marie Braucci
Mar.Lázně

Š

Musím poděkovat panu doktoru Neradovi za výborné ošetření mojí 81 leté maminky, ošetřil jí okamžitě po zavolání a zbavil jí problému, kterého se velmi obávala. Chodíme k němu celá rodina a jsme velmi spokojeni.Vše, co udělá, je precizní a trvalé. Je velmi příjemný a ochotný. Ještě jednou děkuji a mohu jen doporučit. Poděkování také příjemné sestřičce. Díky Šteklovi.

Nestěžujte si, že to drahé. Uvědomte si, že v autoservisu necháte kolikrát mnohem víc a to se nejdená o vaše zdraví. Já jsem velmi spokojený, zuby jsem zanedbal a teď bez keců musím platit. Ale práce pana doktora Nerada je myslím velmi dobrá, přijde mi i velmi příjemný.