MVDr. Jan Mysliveček

Veterinář Více

Lázně Toušeň 1 adresa

Ordinace
Hlavní 39, Lázně Toušeň

Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

W
Umístění: Ordinace Jiný

Paní doktorka Myslivečková, absolutně neprofesionalni, byly jsme na trhání zoubků, kořeny samozřejmě zůstaly v tlamičce a musíme kvůli ní na chirurgický zákrok. Za zub jen vzala a rovnou ho vyhodila.. zákrok trval zhruba 4 minuty. Když jsem řekl že chci zub vidět, řekla mi že je v koši a že ho určitě vyndavat nebude. Nechápu co dělá na takovém místě. Nepříjemná jen se na ni podíváte, sympatie 0, tak jako zkušenosti. Možná něčemu rozumí ale k tomu co dělá přistupuje laicky a neprofesionálně. Paní doktorka si na mě i dovolila řvát do telefonu když jsem ji řekl svůj názor, že je neprofesionalni pevně doufám že už se radši nepotkáme.

S panem doktorem mám špatnou zkušenost. Když mi přijímal kočku na kastraci, bylo vidět, že je v nehorázném spěchu. V čekárně a venku mu čekalo cca 20 psů. Když jsem přišla na na řadu, nechtěl ani nic slyšet. Když jsem mu chtěla říci o kočce nějaké informace, zastavil mě s tím, že nás tlačí čas a že potom potom, čas, čas. Píchnul kočičce injekci a mě poslal ven. V ordinaci jsem nebyla ani minutu. Kočka vypadala následné ráno po kastraci špatně. Byla sobota a pan doktor nezvedal telefon. Obrátili jsme se tedy na jiné veterináře, kteří se pokoušeli kočičku zachránit. Přes velkou snahu a péči jiných veterinářů se to nepodařilo a zemřela dva dny po zákroku pana Myslivečka na přílišnou ztrátu krve a následné selhávání orgánů. Pana Myslivečka již navštěvovat určitě nebudeme.

Odborný přístup, krásný vztah ke svým pacientům, dobré ceny. Příjemní lidé a odborníci na svém místě.

Úžasní lidé, jsou velice hodní, jsme moc spokojeni, mám tři pejsky, již několikrát nám pomohli, kvalita, milost, je vzácné když v dnešní době je někdo skromný a hodný

Chodím k panu doktorovi 16 let a on i jeho paní manželka jsou bezkonkurenční. Velmi doporučuji... skvělé ceny, vstřícnost, ochota... prostě dokonalost.

Číslo ověřené

Nejlepší veterináři po všech stránkách. Velmi milí a vstřícní lidé, vždy nabídnou alternativy léčby a poradí možnosti, jak postupovat. Když jsme k nim začali jezdit s anglickým buldokem měl masivně rozšířeného demodexe, kterého nám vyléčili. Celý život trpí kožními a zažívacími problémy a vždy nám velmi ochotně pomáhají. Navíc, co se týká peněz, nesetkal jsem se s takovými cenami jako mají Myslivečkovi, za to, co odvádějí za práci, je to za velmi dobrých finančních podmínek, které se nedají nikým srovnávat. Bydlím >40 km od Toušně a jezdím k nim kupovat i krmivo. Jsou fakt super!

Z

Vždy naprosto profesionální, vstřícní, milí, mám jen slova chvály.

I

Krásný přístup ke zvířatům,ochota vše vysvětlit.Byl mi doporučen přáteli jako výborný lékař a teď to mohu už ze své zkušenosti opravdu potvrdit.Jsem za to doporučení moc vděčná.100% spokojenost z naší strany.
Přeji mu jen a jen to dobré.

Úžasní doktoři, milí, příjemní, pečliví. Nikdy nemáte pocit, že by se vám - resp. pacientovi - dostatečně nevěnovali. Znám je už 17 let a i když dnes bydlím 80 km od Toušeně, vyrážím za nimi vždy, když má moje fenka nějaké problémy.

Číslo ověřené

zdravotní péče o naše mazlíčky je u nich v nejlepších rukou