Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Pan doktor Muler je dominantni sprostak vsech sprostaku.Sve mindraky si leci na pacientkach.Ani jednu mou kamaradku vcetne mne,ktere jsme jej navstevovali nevylecil,ba naopak diagnostikoval totalni nesmysly.Vsechny mame akorat po zbytek zivota z neho po velmi negativnich zkusenostech deprese,nevylecene,zanedbane nemoce a velkou neduveru vuci ostanim gynekologum.Leckdy za jeho sproste az perverzni vyroky by se nemusel stydet ani..... Je to jen pouhy ubozak.Nechapu,jak takovy clovek mohl vubec vystudovat.Skoda slov,jen pri pomysleni na nej se mi zveda zaludek a adrenalin.
Pokud si mile zeny a divky chcete ponechat v ordinaci aspon nejakou dustojnost a nechcete hazardovat se svym zdravim a psychikou,tak se tomuto radoby lekari vyhnete OBLOUKEM !!!!!,
Pan doktor má k doktorovi hooodně daleko. Naposledy jsem u něj byla před 3 lety a už mě tam nikdo neuvidí. Před třemi lety mě bez jakýchkoliv testů diagnostikoval s HPV virem. Testy ani nechtěl dělat. Při dotazu na toto téma se mnou mluvil jako s lehčí ženou a to píši hodně slušně! Jaké bylo moje překvapení, když jsem o měsíc později zjistila že HPV virus nemám. Jak již psalo mnoho žen přede mnou jeho chování je nechutné a tuto práci by v žádném případě neměl dělat!!! Vřele nedoporučuji!
tenhle člověk nevím,jak může s jeho přístupem dělat ženského doktora!! jeho přístup je arogantní až odporný!! Na ultrazvuk nenasazoval jako jiní doktoři kondom,ani jsem si nevšimla,že by jej nějak dezinfikoval!! na můj nález cisty ve 20 letech mi stroze sdělil,že si mám jít objednat operaci do nemocnice a ať nepočítám s funkcí vaječníku.Naštěstí operace nemusela proběhnout a další gynekolog mi tuto jeho výhružku vyvrátil.Teď jsem šťastně těhotná,ale musím podotknout,že celý Dům zdraví ohledně gynekologie je na tom podobně,jako tenhel rádoby doktor..
U tohoto pana doktora jsem byla naposledy před více jak 5ti lety a už nikdy více...sdělil mi nějakou šílenou diagnózu, že je to nevyléčitelné a nikdy nebudu moct mít děti. Dovedete si představit, co to udělá s psychikou ženy... Jaké bylo mé překvapení, když jsem asi po roce a půl otěhotněla...za každý UTZ snímek si "pan doktor" naúčtoval 50Kč. :-) Doktor jak má být, že.
Pan doktor je velmi nepříjemný až nechutný, jedna příliš suveréně,neuznává o problémech mluvit.Dotazy jsou zcela bezpředměné.Méně nadutosti by mu prospělo. Měl by si vzít příklad u své sestřičky.
Pan doktor je úlisný,hamyžný neodborník.Zajímí se o všechno možné,jen ne o péči
pacientek.Proto jsem od něj odešla j jsem nyní spokojena.ŠWkoda,že jsem to neudělala dříve.Potíže které neuměl odstranit,nyní nemám.Nelze jej doporučit.
Pačková S.
Deset let jsem více než spokojená - vše rychle,žádné dlouhé čekání v čekárně, žádné další poplatky (dobrovolné a nadstandartní):-)
Jaroslavaq
Chtěla bych toutou cestou poděkovat panu doktorovi za péči o moji mamminku,které včasnou a rychlou diagnosou zachránil život. P.doktorovi plně dověřuji a doporučuji
Martina
Pana doktora mohu jen vřele doporučit.Chodím k němu i s dcerami a nevyměnila bych ho za nikoho jiného
vi.luk
Chci poděkovat panu doktoru Müllerovi za záchranu života. Přešla jsem k němu od jiného lékaře a hned při první návštěvě mi zjistil nepříjemné onemecnění.
V nemocnicimi řekli,že jsem přišla za 5 minut dvanáct. Pana doktora vřele doporučuji
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě