Ordinace specialisty - chirurgie
Sídliště 1100, Praha

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Umístění: Ordinace specialisty - chirurgie

Možná se hned na každého neusmívá, i ssestřička se zdá trochu nabručená, ale opak je pravdou.. nesoudit z prvního dojmu. Zákrok byl trochu bolestivý, ale to se dalo čekat, po výkonu trpím jak pes, ale to je samozřejmě taky očekávající.. Co se dokora týče.. nemám výtku. I jsem se s ním nasmála,.. pan dokotor je jeden z těch, co nebere pacienty jak na běžícím pásu. Pokud někdy ještě na chirurgii, jedině k němu..

Pan doktor je velmi ochotný a dle mého názoru, zkušenostmi ostřílený praktik a pohodář. Vřele doporučuji.

jak říká Martina - usmějte se, poděkujte, doneste domácí štrůdl nebo tak něco :) prvních pár minut byl pan doktor nevrlý, ale během chvilky pookřál a pak už jsem se za ním a sestřičkou se skvělým smíchem vždycky vyloženě těšila!!!! je s ním legrace, je mírný, klidný, rád si popovídá… a to HLAVNÍ: v motole mě samozřejmě odbyli, načež to pan doktor Mesl po nich dával dohromady, nic nepřehlédl, zodpovědně mě léčil, až díky němu už zase běhám bez jakýchkoli bolestí.

Pan doktor je velice šikovný a humorný pán.Mému manželovi zjistil zlomeninu poté co mu v Motole řekli, že mu nic není a i já sama s ním mám velice dobrou zkušenost.

Velmi ochotný , dobrý odborník. Sám měl zdravotní potíže , ale na jeho přístupu jsem to nepoznal. V ordinaci panuje pohoda.

Asi si myslí, že chirurgie musí bolet, diví se, že jeho kolega při podobném zákroku použil lokální anestezi.
Sestra na jeden zraněný prst dá suchý sterilní gáz 10x10 cm přes další, zdravé prsty, a obvaz za půl dne spadne. Zřejmě jsou líný objednat si menší.
Na převaz už jsem tam radši nešel, jejich suchá gáza samozřejmě k ráně za den přischla a další jejich "čištění" rány bych nevydržel.
Ale vtipkovat umí.

E

Já bych tohoto lékaře také raději nedoporučila. Pokaždé byl neochotný, někdy až arogantní. To samé jsem pociťovala i z jeho sestry. S mými potížemi si nevěděl rady, musela jsem jít dva týdny po sobě na rentgen a pokaždé mi sdělil, že se mu na rentgenu "něco nezdá". Přesto mě poslal bez zásahu domů. Nerada se vyjadřuji negativně, ale opravdu to byl až zarážející neprofesionální přístup (bohužel stejné zkušenosti sdílí i více mých známých).

Tohoto lékaře nedoporučuji. Podle mého názoru k věcem přistupuje laksně. Před rokem jsem za ním přišel s úrazem, že mám v palci cizí předmět. Cizí předmět vyndal a jeho slova byla, to jste měl nechat, ten hnis by to vytlačil :-( Poté jsem mu řekl, že jsem diabetik. Trochu zvážněl a řekl, dávejte si na to višňák.... žádný rentgen, vyšetření, antibiotika. Poté jsem změnil lékaře... po vyšetřeních mi potvrdil osteomyelitidu (zánět kosti) Mám za sebou operaci a stále to není vyřešeno. Berte to pouze jako můj názor.

Moc dobrý doktor. Je takový smutný a asi nějak zklamaný, ale hodný, šetrný a šikovný. Z ošetření jsem měla strach, protože jsem měla pěkně zanícené chodidlo. Všechno proběhlo hladce, bez bolesti a profesionálně. Poděkovala jsem za to a udělala mu tím radost. Asi to někdy chce úsměv a milé slovo i od pacienta....

Pan doktor byl trošku zvláštní, možná mi připadal i trošku připitý, ale péče byla profesionální. Doporučuji.