Hybešova 43, Brno

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: jiné místo

Velmi příjemný mladý muž s věcným a praktickým přístupem, ale zároveň velmi empatický a laskavý. Po odchodu předchozí paní doktorky jsem měla strach jít k někomu neznámému, navíc tak mladému, ale jsem ráda, že jsem mu dala šanci. Říká se, že v nouzi poznáš přítele. V problematické lidské a zdravotní situaci poznáš dobrého lékaře.
Hodnotí se zde lékař, ale snad to k tomu patří - fajn je i sestřička.
Kladně hodnotím organizaci organizaci. Žádné zbytečné čekání, mají web, člověk ví, kdy mají dovolenou, takže nedojde zbytečně k zabouchnutým dveřím s usmolenou cedulkou "dovolená".

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Ve výtěru z krku mi byl zjištěn nález haemophilus influenzae ++, Nález: běžná bakter. flora.
Doktorka mi předepsala atb: Klacid 500
Dotaz: Předepsala mi správné atb? Doktorka nastoupila čerstve po vystudování a nemá moc zkušeností, proto si to chci ověřit a poradit co by jste předepsali případně vy. Týden po dobrání mám pocit že moc nezabrali, mám pořád stejné potíže.(žádné jiné leky neužívám, nemocná jsem poprvé po 12 letech).
děkuji.

Dobrý den, nepíšete, jaké přesně potíže máte a co tedy vedlo paní doktorku k provedení výtěru z krku. (příčina vašich potíží nemusí být nutně ten haemophil) Nicméně Haemophilus by mohl být na klacid rezistentní, šlo by volit amoxicilin či např cefuroxim. Málokdy nastupuje lékař ihned po škole, většinou již má za sebou několik let praxe, než může zcela samostatně pracovat.

MUDr. Jan  Mayer