Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Velmi ochotný a příjemný lékař.Vše perfektně vysvětlí a doporučí postup léčby.Jsme nadmíru spokojeni.
MUDr. Jan Loukota je "PAN DOKTOR" schovaný na malém městě. Věhlasní velikáni by se od něho měli co učit. Jeho péče, laskavost a ochota se jen tak v dnešní době nevidí u nikoho, natož u doktora. Zubař není oblíbené povolání, ale pan Loukota dělá maximum, aby nikoho nic nebolelo, neobtěžovalo. Vynikající lékař se skvěle moderně vybavenou ordinací. Jeho kantoři a rodina na něj můžou být pyšní, stejně jak jsme pyšni my všichni, co k němu chodíme. Výborný lékař.Kéž by takových bylo víc i v jiných oborech medicíny.
Věra
ochotný,příjemný, vše vysvětlí
Majka K.
Nejlepší doktor jakého jsem kdy měla. Je to odborník, který má všechny novinky hned a za rozumnou cenu propacienta.
Lada
Velice příjemný, ochotný, vysvětlí, ukáže, nabídne....Používá moderní přístroje i prostředky. Zkrátka skvělý. Chodíme k němu celá rodina.
Eva
Rozhodně neznám lepšího zubaře. Je pečlivý,o všech možnostech s pacientem hovoří a na každého má dostatek času.
Pavlína
Výborný mladý lékař, využívající nejnovější poznatky moderní medicíny. Povinnost informovat o zákrocích, možnostech léčby, prevence atd. mu nejsou zdaleka cizí. Na každého pacienta si vyčlení dostatek času a poctivě se mu věnuje. Objednává na čas max. si posedíte v čekárně 15 minut a to jen vyjímečně. Jeho soukromá praxe je skvěle moderně vybavena (např. rentgen + zobrazení snímku na monitoru). Sestřička je také velice milá a ochotná. Od té doby co chodím k tomuto lékaři neznám strach ze zubaře. Pro mě je to PAN DOKTOR od kterého by se jiní lékaři mohli učit.