Ordinace
Na Vlčovce 2573/2c, Praha

Zaměstnanecká pojišťovna Škoda

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

Umístění: Ordinace Jiný

Neochotný lékař, jehož neprofesionální přístup (nezájem, opakovaně něco sliboval, co pak opakovaně nesplnil. Setkání s nim proběhly tak, že se zajímal akorát o působení léků, jinak spíš mlčel, nesnažil se navazovat s vztah s pacientem, ani během skoro dvou letech neračil se postarat o nějakou diagnózu nebo si obstarat už existující.
Díky tomu přístupu úplně marnil čas a pacientovi dokonce poškodil. Podle aktuálního vyšetření klinického psychologa, je stav pacienta po skoro dvou letech u MUDr. Lorence jakoby “dlouhodobě neléčený”.
Celkový přístup a poskytovaná kvalita tohoto psychiatra se dá jen označit jako neprofesionální a nedůstojný lékařské profesi.

Pan doktor zaujímá přijímající postoj, totiž chci říci, je srdečný, všímavý, vstřícný apod. Také vám bude říkat, co máte dělat. Takže všichni, co si se sebou nevíte rady, jděte k panu doktorovi! Jen vám přeju, ať jeho zásah ve zdraví přežijete.

Sympatický, všímavý, vychází vstříc časem, opravdu dobrý psychiatr.

K panu doktorovi jsem chodil dlouhá léta. Je to vynikající lékař, odborník. S jeho pomocí jsem dokázal neuvěřitelné věci. Zbavil jsem se mnoha problémů a dospěl. Vedl mě k samostatnosti a přitom mě nikdy nenechal samotného.Je pozorný, naslouchá, pamatuje si všechno podstatné. Musím o něm napsat jen to nejlepší. Kdyby měl někdo jen malé pochyby. Upřímně mohu předložit důkaz. Svůj život před terapiemi a po nich. To o všem neznamená, že to nebolí ,že je to vždy ideální a je to bez práce. Rozhodně to ale stojí za tu námahu. Přeju všem úspěch a víc takových terapeutů.

Chápající, laskavý, a absolutně si získal mou důvěru.

Úžasný lékař, který mi už několikrát velmi pomohl, když jsem byla totálně na dně.

Myslím,že pan doktor Lorenc je člověk na svém místě.I když mě někdy něčím rozlobil,časem jsem zjistila,že to mělo v terapii nějaký význam. Vážím si ho jako odborníka,ale hlavně jako člověka.Kéž by takoví byli všichni psychiatři!

K panu doktorovi chodím několik let a vždy jsem byla spokojená, avšak postupně se mi zdá, že "kvalita klesá" a v posledních měsících (možná 1-2 letech) jsem z jeho "výkonů" vyloženě v rozpacích, proto bych už dnes (na rozdíl od dřívějška) známým nedoporučila!

Z

Je vynikající, dobře se mu svěřuje s různými problémy

Respektující, přijímající, lidský přístup k pacientům. Vždy se snaží působit nejen jako psychiatr, ale i pomáhat psychologicky, poskytne tolik času na rozhovor, kolik pacient potřebuje. Celkově velmi zkušený, specializovaný na krizovou intervenci.