Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
petra
jsem s panem doktorem velice spokojená, vždy mi vše velmi pěkně vysvětlí a k dětem se chová nádherně
štefy
S panem doktorem mám velmi dobré zkušenosti.Když jiní lékaři nepoznali u dcery oboustraný zápal plic,pan doktor měl hned jasno.U syna je velmi důsledný,jakmile má podezření na nějakou nemoc,hned ho posílá na speciální vyšetření.Jsem velmi spokojená.Sama jsem v dětství byla jeho pacientkou.Pana doktora doporučuji.
joze
Syn onemocněl , 4 dny měl teplty 40st a Dr.Lebeda nepoznal silný zápal plic. Poté jsme vezli syna na pohotovost a zůstal v nemocnici s oboustranným zápalem plic. Hledejte raději jiného lékaře.
Simona
Tragédie.Neochota,nezájem,arogantnost.Na pohotovosti nás prohlédl ode dveří,takže nepoznal zápal plic,se kterým nás chtěli druhý den hospitalizovat v nemocnici.Kromě toho je malý astmatik,takže se nám jeho zásluhou v noci pěkně dusil.Tomuto člověku se všichni vyhýbejte obloukem.
Anonymka
Myslím, že tento lékař je v celku fajn. Některé věci mi vadí ale jsem sním spokojena...Stejně tam moc často nechodím jelikož jsem v celku zdravá :)