Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Lehoučková
Nejlepší pan doktor které jsem kdy poznala , se synem docházíme již od narození a opravdu nás ustrašené rodiče hodil do klidu a pohody. Synovi je již 14 let a na své profesionalitě neztratil nic ba naopak. Je to anděl
DV
Vynikající lékař, se svým synem ho navštěvujeme od jeho narození a mám jen slova chvály. Jsme šťastní, že se syn dostal do jeho péče,
Lenka
Pan doktor mel k nasi dceri naprosto neprofesionalni pristup. Zajimala ho ciste vedecky jeji vada ledviny a ona jako clovek naprosto ne! Jen plna pusa latinskych slov, jak byl pan doktor nateseny na novou vyvojovou vadu ve svem profesnim zivote. Kdyz jsme si nechali udelat druhy nazor - nazor jineho lekare , byl nam receny naprosty opak ohledne terapie! Misto stourani do ledviny nam bylo druhym lekarem receno, ze s tou vadou ziji mnozi cely zivot a nemaji naprosto zadne problemy! A nam bylo navrzeno invazivni vysetreni a pak slozita operace.
El R.
Mohu jen potvrdit vše, co tu již bylo napsáno. Pan doktor je opravdu neuvěřitelný lékař. Je trpělivý, pečlivý, má dokonalý přístup k dětem, vše vysvětlí, uklidní maminku atd...nelze psát nic jiného než chválu. S přítelem jsme rádi, že náš syn je v jeho péči již od svých 2 týdnů. Jak bylo napsáno: jenom více takových lékařů.
ejchuch
Pan doktor Langer , je tak skvělý lékař a člověk , že se to slovy nedá ani popsat , takových lékařů by u nás mělo být více Eichelmannovi ze Žatce
Dana Daja Danková
K panu doktorovi jsme se dostali díky lékařům z Nymburské nemocnice a jsem šťastná že můj syn je v péči tak skvělého, milého, sympatického a prvotřídního doktora. Pro syna jsem si nemohla přát lepšího lékaře :) Je škoda že takových lékařů jako je pak Dr. Langer je u nás tak málo !
Kupcová
Vše co zde již bylo řečeno je naprosto výstižné...velký profesionál s úžasným přístem k dětem i rodičům... Jsem velmi ráda že jsem právě v péči pana doktora Langera. Děkujeme
nováková
doktor Jan Langer je zcela ojedinělá osobnost, vynikající diagnostik nejenom v oblasti nefrologie, je trpělivý a pečlivý a neuvěřitelně lidský jak k dětem, tak k rodičům,jsem šťastná, že jsem ho potkala a moje dcerka, kterou léčil a léčí má velké štěstí.
Dr. Langer je bezkonkurenčně nejlepší lékař, s jakým jsem se setkala. Vynikající po odborné stránce, neuvěřitelně trpělivý, milý k dětem. Vysvětlí, ochotně poradí, zavtipkuje. Počítá i s telefonickými konzultacemi. Sestřička taktéž neuvěřitelná v pozitivním slova smyslu.
K panu doktorovi jsme se dostali díky našemu malému miminku, které má problémy s ledvinkou - jak zde psaly ostatní - výborná komunikace, perfektní přístup k miminku i k vyklepané mamince ;o).Vše vysvětlí, uklidní, poradí. Jsem šťastná, že jsme se dostali právě k němu a věřím, že společnými silami to dotáhneme do zdárného konce!!!
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze