Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Martin Hynek
V ambulanci: přesná diagnóza, rychlé řešení, empatický přístup.
V nemocnici: před operací podrobná konzultace postupu, po operaci trpělivé vysvětlení všech dotazů ke všemu potřebnému.
M.V.
Z mého pohledu je MUDr. Kvasnička poctivý a klidný profesionál. V jedné větě
vyjádří vše podstatné. Jestliže si pacient potřebuje popovídat o svém problému,
ochotně se mu věnuje. Z jeho ordinace odcházím klidná.
Michaela B.
Skvělý přístup, vždy mi pan doktor Kvasnička vše srozumitelně vysvětlil, okamžitě jednal, žádné zbytečné protahování. Velmi milý a profesionální jak v nemocnici při operaci, tak ve své ordinaci. Za naši rodinu, Top chirurg.
lenka sediva
Pan doktor od doby,co má svoji soukromou praxi,se rapidně zhoršil!Jak přístupem k pacientovi,tak jeho oper.výsledky.Nepopírám,že kdysi,v dobách minulých,to byl dobrý a vyhledávaný lékař.Nyní,když zde v Písku není žádný jiný lékař,co by se zabýval varixy,tak je pochopitelné,že "dobrý"se bude zdát každému.Jeho ironický přístup mě velice zklamal.Toť můj názor.
vstricny, pomuze
Prima doktor, sympatický. Vyposlechne potíže, vyšetří, informuje o souvislostech s nálezem a doporučí další postup léčby. Sestra rovněž velmi fajn. Mohu jen doporučit. Mirek Sekal - Milevsko
Pan doktor co se týče jeho chování k pacientovi se rapidně zhoršil.Vše vysvětlí v rychlosti anebo vůbec.Nepoučí a neřekne možná rizika,vše je pro něj banalitou.Začal být nesmírně ješitný a vztahovačný,takového ho neznám a dost mi to na něm mrzí,ale bohužel musím napsat,že tohoto lékaře už nedoporučuji!!
příjemný, vše vysvětlí
Bezva a vysvětlí vše co potřebujete.
doporučuji