Studoval na 1. lékařské fakultě univerzity Karlovy v Praze. Jeho cílem je poskytovat pacientům péči v celém spektru stomatologie, aby vyřešil každý Váš problém. Specializuje se na ošetření zubních kanálků pod mikroskopem a na implantologii, včetně náročnějších případů, jako jsou imediátní implantace.
Svoje znalosti udržuje na té nejvyšší úrovni každoroční účastí na mnoha odborných přednáškách.
Jako odborník na ošetřování kořenových kanálků předává své znalosti dalším lékařům pořádáním přednášek.
Volný čas, kterého je díky práci málo, tráví rád na horách turistikou nebo horolezectvím.
Člen České endodontické společnosti (ČES) a České akademie dentální estetiky (ČADE).

Mluví česky a plynně anglicky / fluent in english.

Bezpečnostní opatření v této ordinaci

Zobrazit

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku

Vstupní vyšetření • 2 100 Kč

Bílá výplň

Bělení zubů • Od 6 000 Kč +17 Více

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Nejčastěji hledané služby

15 600 Kč

Publikace a články

Články

Umístění: Dentální centrum Rosmarin Jiný

Ráda bych touto cestou moc poděvalal panu doktorovi a sestřičce za úžasný přístup a zároveň ujistila všechny pacienty/tky, kteří se bojí zubařů (z různých důvodů), že v této ordinaci je ošetření radost. Já sama trpím panickým strachem ze zubařského ošetření. Pan doktor mě vše pečlivě vysvětlil, spolu se sestřičkou byli trpěllivý s mojí mentální "přípravou" na ošetření (dostavba zubu po odpadnutí kousku korunky), které bylo naprosto bezbolestné. A závěr je, že jsem se objednala na další (neurgentní) ošetření a dokonce se na to těším.

Umístění: Dentální centrum Rosmarin ošetření kořenových kanálků

Byla jsem behem svatku na ošetření s velmi bolestivým zubem . Na klinice me objednali hned na druhy den.Pan doktor i sestřička velice příjemní.Bezbolestne ošetřeny kanálky pod mikroskopem a behem dvou návštěv problem vyřešen.

Z
Umístění: Dentální centrum Rosmarin ošetření zubního kazu

Včera jsem byla u pana doktora s bolavym zubem. Měla jsem velký strach. Strach byl zbytečný, protože klidný a vřelý přístup, jak pana doktora, tak sestřičky byl úžasný. Byli oba velmi milý. Takové ošetření zubů doporučuji kazdemu.

Umístění: Dentální centrum Rosmarin Jiný

Vřele doporučuji pana doktora Jana Kubečka pro jeho lidský přístup, bezbolestné a precizní ošetření a také jeho sesřičku Adélu Novákovou za její milou a empatickou péči.
Kateřina Urbánková

Z
Umístění: Dentální centrum Rosmarin mikroskopické zubní ošetření

Pan doktor Kubeček je mým zubním lékařem už přes rok a pomohl mi od mé dlouholeté bolesti čelisti, vše pečlivě vyšetřil a vysvětlil. Rozhodně doporučuji, nejen kvůli opravdu nadprůměrné péči v porovnání s předchozími zubaři, ale také díky modernímu vybavení ordinace.

Umístění: Dentální centrum Rosmarin ošetření kořenových kanálků

Pan doktor mi všechno dokonale vysvětlil... Já se opravdu hodně bojim a u nej nemusím má velkou trpělivost a je opravdu “pro lidský”! Já si toho nesmírně cením... Proste skvělý lékař!

6 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den byla jsem u zubního lékaře a trhaly mi zub a vytrhl korunky a když mi měl trhat kořeny tak sem to tou bolesti nedala mám totiž nízký práh bolesti tak uvazuju jít pod narkózu tak jsem se chtěla zeptat kolik ta narkóza zhruba stojí moc děkuji

Dobrý den. Vaše zkušenost s trháním mě mrzí, v naprosté většině případů to lze totiž provést naprosto bezbolestně, nebo jenom s minimálním diskomfortem pro pacienta. Je samozřejmě možné, že je někdo až natolik úzkostlivý, že i přes perfektní umrtvení stále něco cítí. Pokud by to nešlo jinak, je možné využít možnosti analgosedace, což znamená, že pozveme anesteziologa, který Vás před výkonem "uspí". Pro přesnou kalkulaci je potřeba vidět stav v ústech, aby se dala posoudit délka výkonu. Orientačně bych ale počítal s cenou od 15 000 (je zapotřebí anesteziologický tým). Rádi se na Vás podíváme u nás a připravíme pro Vás plán ošetření. S pozdravem, MDDr. Jan Kubeček

MDDr. Jan Kubeček

Dobrý den, dnes jsem byla objednána v soukromé stomatochirurgii na extrakci horní pravé osmičky.
Doktorka mi řekla, že mě nemůže bolet rostoucí osmička, protože není hmatatelná - přitom já jí v puse citím jazykem i prstem už několik let a tím jak "leze" dolu je čím dál tím víc "hmatatelná" a citlivá. Když jsem se lékařce snažila ukázat a popsat, kde to cítím a kde mě to po zatlačení bolí, řekla mi, že to je "jen" dáseň a že mám blbě ošetřené kanálky na 7, že tam mám zánět - chvíli se mi v dásni šťourala, vypláchla peroxidem. Poté mi řekla, že mi tu 8čku vyndavat prostě nebude, protože se jí nechce a prakticky mě vyhodila z ordinace. Nedostala jsem od lékařky ani zprávu. Jen mi řekla, ať používám ústní vodu a za 14 dní přijdu na kontrolu.
Je toto jednání správné? Neměla bych si raději vyžádat novou žádanku a jít k jinému lékaři?
děkuji za radu

Takový postup za mě není zrovna nejlidštější. Pacient by měl být vždy co nejlépe seznámený se současným stavem a mělo by mu být vysvětleno co a proč se dá/ nedá udělat. Pokud osmička skutečně prořezává, tak je dost možné že problémy dělá a je vhodné ji odstranit. Zároveň ale klidně může být problém s kanálky na sedmičce. Pro posouzení bych musel alespoň vidět rentgen. Pokud by se Vám nedařilo nikoho sehnat, klidně se obraťte na nás. Žádanku nepotřebujeme a pokud nám zašlete rtg snímek, jsme schopni poradit i na dálku a poté případně domluvit návštěvu. S pozdravem, MDDr. Jan Kubeček

MDDr. Jan Kubeček
Prohlížet všechny odpovědi