Soukromá gynekologická ordinace
Kalvárie 200, Strakonice

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

N

Výborný lékař,profesionál s lidským přístupem.Jsem šťastná,že mám možnost docházet k takovémuto odborníkovi!!!!

N

Nejlepší gynekolog lepší ho neznám nic nepodcení je jednička!

výborný lékař výborný člověk škoda jen že musím za ním jezdit až do Vimperka kde nyní pracuje.

Lepšího gynekologa jsem neměla.

K panu doktorovi jsem chodila už od 15 let ve Strakonicích, kdy jsem měla ženské problémy. Nic nepodcenil a poslal mě rovnou za odborníky na genetiku do Českých Budějovic. V Budějovicích jsem od svých 20 a i nadále jsem ho tady díky jeho ordinaci navštěvovala. Potom bohužel ordinaci v ČB ukončil a svou agendu předal jednomu výbornému specialistovi. Takže já musím říct, že jsem navýsost spokojená. Jak s jeho předchozí péčí, tak i výběrem svého nástupce :o). Pan doktor Křešnička je prostě profík ve svém oboru. Je to skvělý doktor s výborným přístupem k pacientkám a skvělými kontakty, které se kolikrát moc hodí.

Z

Dle mého názoru a zkušeností s jinými lékaři, je pan doktor skvělý odborník a je určitě jedním z nejlepších v širém okolí. Krom jeho odborné úrovně si také velmi vážím jeho citlivého přístupu k pacientkám.

Pan doktor Křešnička je nejenom výborným lékařem s mnohaletými zkušenostmi ale zároveň je to moudrý člověk s "lidským" přístupem, který mi vždy vše podrobně vysvětlil. Nikdy jsme se v jeho ordinaci necítila nepříjemně. Nesmím také zapomenout na jeho setřičku Magdalenu, která je skvělá:-) Tímto chci panu doktorovi poděkovat za jeho péči a obětavost.

Pan Doktor je výborný odborník. Rok jsem chodila k jinému gynekologovi a nic mi nezjistil, nebo spíš nechtěl. Pan doktor Křešnička po odběrech hned zjistil, proč nemohu otěhotnět a vše mi podrobně vysvětlil. Dnes už jsem šťastná a v očekávání miminka. Děkuji !!!

S panem doktorem mám jen ty nejlepší zkušenosti a nedám na něho dopustit jak po odborné stránce, tak po lidské.U mě má 100%

Výtečný lékař, vynikající odborník, bezkonkurenční přístup k pacientkám. Já už, bohužel, jeho pacientka nejsem, protože z Českých Budějovic odešel, ale stále na něho vzpomínám s velkou vděčností. Mé dceři zachránil život a mně vyléčil potíže, které předešlému lékaři téměř 20 let "unikaly".