Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Misele
Výborný lékař! Velký odborník a skvělý přístup! I celé plicní na Šutce je skvělé, dokonce i příjemné zdravotní sestry, což se tak často nevidí.
Velmi dobrý
Pan doktor Křepelka je ve svém oboru skutečný profesionál, odborník na svém místě, s velice lidským přístupem a vysokou odbornou znalostí. Děkuji.
EvaJ.
fajn
Pan doktor Křepelka je velmi příjemný a velký odborník a hodně mi pomohl.
Vynikající odborník/vím očem mluvím,pracovala jsem 40let ve zdravotnictví/
věnuje se pacientům s plným nasazením,což je v dnešní uspěchané době vzácnost.
Spolu se sestrami tvoří vynikající tým s lidským a laskavým přístupem k pacientům.
Děkujeme
František Čáha
Dobrý den s panem doktorem Křepelkou mám ty nejlepší zkušenosti a díky jeho péči a léčení ho v současné době vůbec nemusím navštěvovat, což si myslím je pro lékaře ta vůbec nejlepší vizitka. Děkuji
petr mika
Dobrý den, nezbývá mi, než se připojit k chvále pana doktora Křepelky a celého plicního zařízení na Šutce. Jako pacient mám s nimi velmi dobré zkušenosti.
škoda jen, že naši politici,leví i praví, kteří rozhodují o zdravotnictví svým nekompetentní přístupem těmto dobrým doktorům kazí práci.
Ptáčník Zdeněk
Je mi 65 let a celý život potřebuji stálou lékařskou péči. Pan doktor Křepelka je evidentně nejlepší lékař ze všech, kteří mne v životě léčili. Je vysoce erudovaný odborník a využívá nejmodernější léčebné postupy. Vážím si ho pro jeho lidský přístup k pacientům, který je podle mého názoru velice důležitý a nebývá vždy běžný. Pokaždé mi srozumitelnou formou objasní mé zdravotní obtíže a způsob jak je bude léčit. Jeho sociální cítění je příkladné. Rád bych ještě poděkoval zdravotním sestřičkám, které se ke mně chovají vždy vstřícně a velice laskavě. Děkuji.
JM
Super odborník a má lidský přístup. Děkuji pane doktore. JM
Upravit nebo spravovat profilInternisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Internisté s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Internisté s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze