Budějovická 884, Písek
Hledejte v názorech
Vojík Tomáš
Lékař který vždy vše vysvětli, nedává antibiotika na každé pšíknutí a je velmi fajn a dle již naši 16ti leté zkušenosti s nim je i vyborny doktor. PS: ma i skvělou a hodnou sestřičku
Zdenka
S panem doktorem jsem velmi spokojená, byla jsem jeho pacietkou jako dítě a teď k němu chodím se svými syny. Pan doktor je vždy milý, ochotný, věcný, vstřícný, ... mohu jen doporučit. Pokladem v ordinaci je sestřička, děti jí zbožňují.
Lucinda
K panu doktorovi jsem chodila jako dítě a mohu jenom doporučit. Byl vstřícný, milý, ATB předepisoval jenom, kdy to bylo opravdu potřeba, rád si popovídal a nosil fajnové kravaty :)). Jenom samou chválu.
LuciZ
K panu doktorovi chodím od malička já, i mé sestry. Dokonce když byl ségře necelý rok, a měla vysoké horečky, pak doktor přijel po službě k nám domů, aby jí mamina nemusela nikam tahat. Je velmi profesionální a ochotný. Ovšem když někdo simuluje, hned to pozná :)
Petra
Chodila jsem k nemu od narozeni do 18ti let. Moc hodny a hlavne mu to pali, coz je dulezite. Nekdo rika, ze k rodicum, hlavne tatinkum, je arogantni, ale jestli je to pravda, jeho laska a pristup k detem to vynahradi.
Michal
Správnej doktor :-) Vždycky ochotně vyšetří i když podezřívá simulaci :-) Spolužáky co simulovali a potřebovali omluvenku prokouk a poslal do háje :-) Nikdy s ním nebyl problém. Necpe moc prášků a na všechno má účinné řešení :-)
JE TO NEJLEPŠÍ LÉKAŘ JAKÉHO ZNÁM,CHODILA JSEM K NĚMU JÁ JAKO DÍTĚ A NIMÍ MÁ PAN DOKTOR V PÉČI VŠECHNY MÉ DĚTI.JE PROSTĚ FAJN.
Velmi doporučuji
Pana doktora vřele doporučuji. Je lidský, nepředepisuje zbytečně dnes tak přehnaně používaná antibiotika, je ochoten naslouchat a hledat jiné možnosti léčby, než je tzv. standardní. Všechny tři naše děti jsou s ním velice spokojené.
tento pan doktor se z ničím nepárá, na recept píše málokdy a proč? protože by jsme my maminky platili zbytečně za recept....je to nejlepší pediatr s kterým jsem mohla spolupracovat.....máme 7 měsíční holčičku....a když jsme začínali s příkrmama tak mi narovinu řekl čím víc se s tím budu párat, tím hůř.... tak jsme v půl roce dali na pana doktora a naše dítko papá omáčky s masíčkem a knedlíkama, co vím jiné doktorky v Písku by tohle nikdy nedopustili, co sleduji jiné maminky....opravdu doporučuji......