Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Lucie P.
pan doktor i sestra jsou super, neustále plná čekárna a jsou ochotný, vždy poradí, pomůžou, a jsem zde spokojena proto jinam nechodím než sem když mám problémy s rukou či nohou.
Miloslav Břehovský
Děkuji vřele pane doktore Kopačko za Váš perfektní přístup a provedení zákroku.Jste zkrátka Pan chirurg a děkuji za Váš lidský přístup.Též poděkování sestřičce při zákroku.Velká škoda že nemáme více takto příjemných lékařů více.Ještě jednou vřelý dík!!!
Miloslav Břehovský
Jitka Jandíková
Pan doktor Kopacka je nejen vynikající odborník na svém místě, ale také člověk který pomáhá nad rámec svých povinnosti. Děkuji moc za jeho péči a milé a příjemné jednání.
Honza
Na to, že má neustále plnou čekárnu, zvládá vše na výbornou, s klidem, úsměvem, velikým pochopením a ochotou. Takových skutečných PÁNÙ doktorů dnes moc není, proto je potřeba si jich vážit. Nejvíc si to člověk uvědomí v momentě, když zjistí, jak to jinde 'nejde', jak je vše obtěžující a problémové. Ale to jsem naštěstí u pana dr. Kopačky nikdy nezažila. Velký obdiv
a velký dík !
Michaela M.
neznám příjemnějšího a slušnějšího lékaře, než je pan doktor Kopačka
Skvělý lékař jak po stránce odborné, tak po té "lidské".
Milá komunikace, velice příjemný a lidský přístup.
DOPORUČUJI !!!
Napsal bych jen toto: Dobrého lékaře dělá jeho dobrá práce - MUDr Kopačka je ve svém oboru vyhlášený a známý - to je jen a jen důkaz toho, že je to velmi dobrý lékař a jsem rád za to, že vůbec takového kvalitního lékaře v Březnici máme.
výborný doktor
Pan doktor je velice příjemný a výborný lékař...
výborný, příjemný, ochotný udělat i věci navíc