Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Názor přidán dne 14.12.15 byl odstraněn kvůli nahlášení zneužíti.
Názor přidán dne 02.10.12 byl odstraněn kvůli nahlášení zneužíti.
pacientka
K panu doktorovi Kolářovi chodím s celou rodinou více jak 10 let. Jsme sním velice spokojeni. Jeho přístup i odbornost 1A
Rozhodně doporučuji tohoto lékaře, je pečlivý, nic nezlehčuje a je skvělý diagnostik.
Názor přidán dne 14.11.11 byl odstraněn kvůli nahlášení zneužíti.
Touchdown! That's a ralely cool way of putting it!
Jedním slovem hrozná zkušenost.
Studovala jsem v Plzni a našla si tam zubaře (pana Koláře), protože v místě bydliště bylo nemožné sehnat alespoň průměrného zubaře, a i když už v Plzni nestuduji, dojíždím tam k lékaři i nadále, protože tak perfektně jako pan Kolář se mi o zuby nikdo ještě nestaral. Na požádání mi dá injekci proti bolesti i na standartní vrtání, vždycky se ke mě choval mile, stejně tak i sestřička, a s veškerými zákroky jsem nikdy neměla problém. Pokud hledáte lékaře s lidským přístupem, můžu pana Koláře jedině doporučit! Jana Vítová
v pohode zubar takej typos
Pan doktor je odborník na svém místě, skvělý člověk s lidským přístupem, chodíme k němu již dlouho celá rodina a z ošetření nemají strach ani naše děti. Sestřička také velmi milá. Hodně spokojených pacientů.