Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
EV
K panu doktorovi chodím několik let, ale popravdě tam raději chodím dost minimálně. Myslím, že pan doktor chce někde posedět do důchodu. Vážný problém bych s ním neřešila, na předepsání receptu je dobrý. Hledám však už náhradu. Navíc přijímat pacienty, tak že stojím u plotýnky a ohřívám si polévku...přinejmenším zvláštní. Mně osobně o své profesionalitě nepřesvědčil.
Barbora K.
K panu doktorovi jsem chodila v průběhu svého prvního těhotenství v roce 2014 (a v druhém už rozhodně ne!). Pak doktor lidsky možná není špatný, ale odborně mnoho věcí opravdu podcenil. "Neodhalil" příznaky mé nastupující preeklampsie a ani mě jako těhotnou neposlal na hematologii, přestože jsem hlásila, že mám Laidenskou mutaci! - což vyžadovalo kontrolu a případně včasné ředění krve (což jsem tou dobou nevěděla, jen jsem hlásila, že mám Laidna). Nehledě na "vybavenost" jeho ordinace, která si troufám říct je velmi zastaralá. To vše mám možnost posoudit s odstupem času a hlavně po zkušenosti v průběhu druhého těhotenství a péči jiného pana doktora. Pana doktora Kittricha bych již nedoporučila.
Lucie
K panu doktorovi jsem zacala chodit po prestehovani do Prahy. Velice mily, vstricny a setrny. Problemy vyleci a je moc fajn.
Host
K panu doktorovi Kittrichovi jsem chodila asi 12 let. Po celou dobu jsem byla spokojená, protože jsem neměla absolutně žádné potíže. Souhlasím s tvrzením, že pokud pacientka nemá žádné potíže, je velmi milý, lidský, vstřícný. Začala jsem mít opakované potíže s močovými cestami. Na doporučení obvodní lékařky jsem si zašla na vyšetření na gynekologii, o 2 dny později jsem šla na specializované urologické pracoviště na Karlovo náměstí do Urocentra. Výsledek stěrů od MUDr. Kittricha sdělené po telefonu - vše vpořádku. Výsledek stěrů a diagnóza z Urocentra z Karlova náměstí s rozptylem 2 dní - dlouhodobě neléčená masivní mykóza, která byla příčinou opakovaných zánětů močových cest. Navíc, pan doktor nemá ultrazvuk, v případě nutnosti odesílá pacientky k lékaři naproti jeho ordinaci - ten druhý gynekolog je velmi arogantní. Tuto kombinaci nemohu doporučit.
Slaninová L.
Nemohu absolutně souhlasit s názorem, že je tento lékař pečlivý. Mojí matku neposlal na podrobnější vyšetření včas, ale až po roce a čtvrt, po celou dobu ji léčil sám, ačkoliv každý rozumný lékař by ji nechal na základě nepříznivých laboratorních výsledků podrobněji vyšetřit daleko dříve. Bohužel se ukázalo, že má zhoubný nádor, . Dnes je moje máma po chemoterapiích a čeká ji operace.
Daniela Vrtišková
Jsem s přístupem pana doktora zcela spokojená. Je lidský a profesionál.
Karasová Monika
Výborný lékař. Navštěvuji MUDr. Kittricha již mnoho let a vždy jsem se setkala s výborným a citlivým jednáním. Mám za sebou i jedno těhotenství a vše probíhalo u pana doktora výborně. Přešla jsem k tomuto lékaři od jiného (výborného) lékaře, který bohužel odešel na penzi. Jsem velmi ráda za toto doporučení a určitě bych neměnila.
Jiřina
MUDr. Kittricha mi doporučila kamarádka s tím, jak výborný je to lékař. Mne bohužel čekalo pouze ohromné zklamání. Přestože mne ani NEVYŠETŘIL, veděl, že všechny moje problémy jsou naprosto běžné a není třeba se obtěžovat jakoukoli prohlídkou. Za popovídání jsem jako třešínku na dortu zaplatila regulační poplatek a odešla se všemi neduhy a silným výtokem. Rozhodně nedopuručuji!!!
Jiřina
Dost dobrý doktor :)
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze