Mgr.R.Jetmarová
Výborný pan doktor. Bohužel se odstěhoval a moc mi chybí. Chybí mi jeho příjemná a milá povaha a hlavně přístup.Je spolehlivý, dokáže zmírnit vaše obavy, je s ním legrace.Každá jeho práce byla perfektní.
Říha Jaroslav
Myslím si,že jeho jednání pacienty,odbornost,celkový přístup nemá chybu.Hodnotím dle vlastníc zkušenostíi zkušeností pacientů,kteří byli,jsou ošetřováni.souhlasím i s vyjadřením ostatních hodnotitelů
Rychlý, vtipný, precizní.
Velmi ochotný, milý a vstřícný. Citlivost je jeho největší přednost a hlavně Člověk s velkým Č. Díky jemu jsem se po předchozích špatných zkušenostech přestal bát chodit k zubaři. Jsme zhruba stejně staří a bojím se okamžiku, až odejde do důchodu, kdo se mně bude starat o zbytky chrupu.
Pan doktor je srandista, pokaždé vypráví vtipy a při vrtání mě zabaví historkami z praxe, takže ani nepocítím žádnou bolest :) je prostě skvělý. I když teď bydlím v Hradci Králové, neměnila bych a ty kilometry do Litomyšle mi za to stojí
Michaela Chmelíková
S panem doktorem Jouklem jsem velice spokojena,všem vřele doporučuji.
Magdalena Komárková
Maximální spokojenost s ošetřováním mých zoubků. A k tomu velice příjemné vystupování. Takže beze strachu.
Doporučuji.
NEPRAŠOVÁ
DOBRÝ DEN JAKO ODBORNÍK VE SVÉ PROFESI JE VYNIKAJÍCÍ A JEŠTĚ K TOMU VELMI OCHOTNÝ,HODNÝ