Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
beranek2103
Velmi prijemny lekar, vyslechne, poradi, pokud je cas tak me vzali i bez objednani, sestricka take velmi prijemna a i po telefonu poradi. Nemenila bych :)
Nemůžu si pana doktora vynachválit. Ani s jedním z těch záporů, co tu píšete, jsem se nesetkala, titul nemám, a že by byl hulvát? Tak právě mě pan doktor připadne jako hodnej a milej, vždy příjemně naladěn. Přešla jsem k němu od Čamka a jsem moc ráda, že jsem to udělala. A sestřička je taky moc fajn. Oba dva mají lidský přístup a jsou milí.. Andrea
M.M
Je to nejlepší lékař,jakého jsem kdy měla a mohu ho vřele doporučit.
Kordošová
Já jsem s Mudr. Jirsou spokojená. Přešla jsem k němu od jiného lékaře s tím, že mi byl doporučen několika kamarádkami. Výhodou je, že bere i bez objednání,takže se nemusím stresovat, jestli zrovna v den, kdy já mám volno, bude mít volno i on. Navíc mě vyslechne a snaží se mi poradit a vyjít vstříc. U pí. Neumannové se nedivím, že na ni byl nepříjemný...pokud ovládá mluvu natolik jako pravopis, je to jasná věc.
P.S. A chová se ke mně slušně i přesto, že titul ještě nemám ;)
nej lékař
je prostě nejlepší