Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Zdeněk Hora
Pan doktor toho moc nenamluví, ale to podle mě není důležité, hlavně že rozumí své práci a dělá jí dobře. Rozhodně je mi to milejší, než empatický doktor, který vám všechno dopodrobna vysvětlí a pak to udělá blbě.
Josef P.
Při mých návštěvách ordinace mi lékař vysvětloval diagnozu. Udělal mi mnoho vyšetření na upřesnění choroby, vysvětlil možnosti léčby, klady a zápory různých způsobů. Dal mi možnost vybrat a když jsem si vybral odlišně, než si představoval, nenaléhal abych se podřídil jeho návrhu. Není ukecaný, je věcný, pojmenuje problém až drsně upřímně, což si cením. Když si není úplně jistý, provede dovyšetření, nebo pošle ke specialistovi. S jeho přístupem a jednáním jsem velmi spokojen.
Jan
Odborně v zásadě v pořádku, provedena všechna vyšetření, ale lidsky velmi nedoporučuji, doteď jsem z jednání lékaře rozhozený a znechucený.
Člověk si připadá jako prolhaný simulant, který jen obtěžuje - a jak jsem koukal jinde, nejsem s tímto dojmem sám.
Než jsem šel na vyšetření s více jak půlročními problémy, hledal jsem si hodnocení lékařů - někdo tam psal u soukromého zařízení, že raději půjde k normálnímu lékaři, který je sice nepříjemný, ale je to zadarmo. Po této zkušenosti si ale raději za slušný a vstřícný přístup připlatím. Lituji těch, kteří si to dovolit nemohou, a je s nimi zacházeno jako s onucí.
Občan
Pan doktor s pacientem prakticky nekomunikuje, na co se člověk nezeptá, to se nedozví a často se nedozví ani když se zeptá. Při kontrole léčby mi ani po vyzvání nevzal kontrolní vzorek moči, aby zkontroloval, zda léčba zabrala. Velmi nedoporučuji!
Upravit nebo spravovat profilUrologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Urologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Urologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze